AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-14-2012, 20:00   #1
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Oyun sona erdi,kaçırılan vekil serbest
PKK nın kaçırdığı CHP vekili Hüseyin Aygün serbest bırakılmış

manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-15-2012, 00:16   #2
Kullanıcı Adı
manifesto
Standart Hüseyin Aygün serbest bırakılınca PKK propagandasına başladı!!

Hüseyin Aygün bir Kürt alevisi.

Alevilik ayrı bir dindir diyen bir adam

Kaçırıldığı andan itibaren bir oyunun içinde olduğumuzu biliyordum

Çok geçmedi oyun başladı

Aygün Serbest bırakıldıktan sonra onu kaçıran PKK'lılar aleyhine tek kelime söylemedi

"Beni öperek uğurladılar"

"son derece saygılıydılar"

"ölenlerin bütün ülkenin çocukları olduğunu söylediler"

"Kürt sorununun çözüm için bugün parlamentoda 4 partinin bir araya gelerek çözülmesi gerektiğini söylediler."

(İŞTE CHP nin meclisi toplama girişiminin altında yatan gerçek)

"6-7 saat yürüdük. Benim de aşina olduğum Dersim dağlarında kaldık. Dersim dağlarını da özlemişim."

"Giderken sarıldılar öptüler. "Burada bulunan kardeşlerini unutma abi" dediler. Yürüyerek geldim. Ben Dersim'in dağlarını karış karış biliyorum."

http://www.ensonhaber.com/huseyin-ay...012-08-14.html
Alt 08-15-2012, 00:46   #3
Kullanıcı Adı
ali1986
öldürülmesinimi beklediniz ya ne olcaktı birde böyle gereksiz adamları kaçırıyolar götürsünler şamili hüseyini bi rahat etsek
ali1986 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2012, 01:31   #4
Kullanıcı Adı
onurcan

Terör örgütü PKK tarafından kaçırılan CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, yaklaşık 48 saat sonra Tunceli'nin Ovacık İlçesi'ne bağlı bir köyde serbest bırakıldı.

Aygün'ün açıklamalarından satır başları..

"SON DERECE SAYGILI DAVRANDILAR"
İki günlük dağ maceram akşam 17.00'da sona erdi. Örgüt siyasi propaganda yaptı. Dağdaki saatler boyunca son derece saygılı davrandılar. Bu eylemi yapan arkadaşlar bu ülkenin genç arkadaşları. Ölen bütün çocukların bu ülkenin çocukları olduğunu, savaşın gereksiz olduğunu söylediler. Biz de yürüttüğümüz mücadelenin çok anlamsız olduğunu biliyoruz dediler.

HÜSEYİN AYGÜN'DEN BASIN AÇIKLAMASI - TIKLA İZLE

"4 PARTİNİN SORUN İÇİN BİRLEŞMESİNİ İSTEDİLER"
Bana bağımsız milletvekilliği yapmamı söylediler. Ben de silahların gölgesi altında böyle bir karar vermeyeceğimi söyledim. Yeni CHP'de siyasete devam edeceğimi söyledim.

Kürt sorununun çözüm için bugün parlamentoda 4 partinin bir araya gelerek çözülmesi gerektiğini söylediler.

"CAN GÜVENLİĞİNİ TEHDİT ETMEMEK İÇİN GÖNÜLLÜ GİTTİM"
Bana yönelik herhangi bir tehdit yok. Son derece anlayışlı bir yaklaşım vardı. Akan kanın durması için CHP'den ve benden daha çok çaba beklediklerini ifade ettiler.

Yolumuzu kesen grup beni tanıyordu. Bana karşı zor kullanılmadı. Bana silah bile doğrultmayacaklarını söylediler.

Normalde direnebilirdim. Silah kullanacaklarını sanmıyorum ancak arkadan gelen arabalar çoğalınca kimsenin can güvenliğini tehdit etmek istemedim.

"DERSİM DAĞLARINI ÖZLEMİŞİM.."
6-7 saat yürüdük. Benim de aşina olduğum Dersim dağlarında kaldık. Dersim dağlarını da özlemişim.

Ankara'da oluşan tepkilerin, başta Dersim halkının tepkilerinin de bu süreci hızlandırdığını sanıyorum.

"KEŞKE O GENÇLER ARAMIZDA OLSALAR.."
6-7 kişilik genç kişilerdi, Keşke bu toplumun içinde yer alsalar da üniversite okusalar.

Sabah uyandığımızda bulunduğumuz bölge arandı ve kılıma dair zarar gelmemesi için talimat verildi.

Giderken sarıldılar öptüler. "Burada bulunan kardeşlerini unutma abi" dediler. Yürüyerek geldim. Ben Dersim'in dağlarını karış karış biliyorum.
onurcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2012, 01:47   #5
Kullanıcı Adı
ak sevda
elbette insan dostunu öperek uğurlar
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2012, 13:55   #6
Kullanıcı Adı
manifesto

“Heronlar vardı. Onların ya da bir uçağın bombalaması halinde ölebilirdik. Bundan çekindim. Onun dışında bir endişem olmadı."

Kendini kaçırdığı iddia edilen eli silahlı teröristlerden hiç korkmamış TÜRK Heronlarından korkmuş.
Vay insan dostlarından korkar mı, değil mi?
Alt 08-15-2012, 14:07   #7
Kullanıcı Adı
LâHuTî

BİZ CHP,PKK VE BDP KARDEŞ DERKEN BOŞA DEMİYORDUK.
ASLINDA BU KARDEŞLİK BİR ÇOĞUNUZUN BİLDİĞİ GİBİ GEÇEN
SEÇİMLERDE KILIÇDAROĞLU'NUN HAKKARİ MİTİNGİ İLE DORUK
NOKTAYA ULAŞTI;

BUYRUN SÖZDE KAÇIRILAN CHP MİLLETVEKİLİ
PKK PROPAGANDASINA BAŞLADI...

SİZ HALA CHP'Lİ MİSİNİZ ???

((:
LâHuTî isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-15-2012, 14:12   #8
Kullanıcı Adı
LâHuTî

CHP'NİN,PKK'NIN TAŞERONLUĞUNU YAPTIĞI PKK'YI MASUM GÖSTERME FİLMİ
SON SÜRAT DEVAM EDİYOR..BUNU AYGÜN'ÜN AÇIKLAMALARINDAN RAHATLIK
İLE ANLAYABİLİRSİNİZ....

PKK'LI GENÇLER ÇOK SAYGILILARDI..PKK,CHP ÇATISI ALTINDA BARIŞ İSTİYOR,
PKK SİLAHLARIN BIRAKILMASINI VE YAŞANILAN HERŞEYİN UNUTULMASINI İSTİYOR,
PKK BANA ÇOK İYİ DAVRANDI,PKK SADECE BENİ İKİ GÜN MİSAFİR ETTİ...

CHP TUNCELİ MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN AYGÜN

SORARIM CHP SEÇMENİNE BU SÖZLER PKK PROPAGANDASI DEĞİL'DE NEDİR...

SAHİ

SİZ HALA CHP'Lİ MİSİNİZ

VAAAAYYY GENÇ ARKADAŞLAR....
NEREYE GİTTİ BU ADAM YAAA MALDİVLERE TATİLEMİ GİTTİ ANLAYAMADIM...
NE KADAR MUTLU YAAAA...
ANA AVRAT İTLERE SÖVMESİ GEREKİRKEN DİYALOGLARA BAK YAAA...
HALA UTANMADAN AÇIKLAMALAR YAPIYOR VE CHP DE SEYREDİYOR...
Alt 08-15-2012, 14:13   #9
Kullanıcı Adı
LâHuTî

Şamil Tayyar haklılığını ilan etti

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün geçtiğimiz gün PKK tarafından kaçırılmasının ardından yaptığı yorumlar tepki toplayan Şamil Tayyar haklılığının kanıtlandığını ilan etti.

/ CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün'ün önceki gün PKK tarafından kaçırılmasının ardından, "PKK CHP’li Aygün’ü misafir etmiş. Muhabbetiniz bol olsun, olsun da millet bu numarayı yemez" şeklinde tweet atan AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Aygün'ün açıklamalarıyla haklılığının kanıtlandığını ilan etti.

Aygün'ün PKK'lıların kendisini misafir ettiğini açıklamasının ardından Tayyar "48 saattir günahımı alan herkesi mübarek Kadir gecesinde Allah'a havale ediyorum" diye yazdı.

Önceki açıklamaları için tepkileri üzerine çeken Tayyar için Twitter'da #SamilTayyardanOzürDiliyoruz cümlesi TT oldu
Alt 08-15-2012, 16:48   #10
Kullanıcı Adı
Gönülden
Hüseyin Aygün komşusunu ziyaretten gelir gibi rahat..meclisi toplayamayınca direk görüşmeyi uygun görmüşler belli...
Hem son derece saygılı davranmışlar şahsına....ee tabi abilerini hırpayacak değiller ya..

Bekledilerki hükümet ortalığı kaldırsın...başbakanımızı bir kez daha kutluyorum....Türkiyeyi yönetmeye talip CHP'nin hali buyuran buyursun

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)