![]() |
#1 |
![]() ![]() Afyonkarahisar’daki elim hadise şüphesiz devletin zirvesini de derinden üzerken, Hükümet karşıtı yayınları ile bilinen CNN Türk, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan’ın başsağlığı mesajını “gülerken görüldükleri fotoğrafları” eşliğinde aktararak, çirkin bir kara propagandaya imza attı… Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan Afyonkarahisar'da meydana gelen patlamada şehit düşen Mehmetçiklerle ilgili olarak ayrı ayrı başsağlığı mesajı yayımladılar. Liderler mesajlarında, üzüntülerini bildirdiler, şehitlerimizin ailelerine sabır dilediler. Cumhurbaşkanı Gül, “Haber acılarımızı katlamış, yürekleri dağlamıştır. Milletimizin başı sağolsun” derken, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Org. Necdet Özel'e gönderdiği mesajda “Hepimizi derinden üzen bu elim hadisede şehit düşen askerlerimizin ailelerine, yakınlarına, aziz milletimize ve sizin şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetlerimizin tüm mensuplarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. Hükümet karşıtı yayınları ile bilinen CNN Türk, Gül ile Erdoğan'ın bu mesajlarını aktarırken, bu isimlerin “gülerkenki fotoğraflarını” kullandı. Habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ağlak fotoraf koysa vay efendim başbakanı cumhurbaşkanını ağlarken koydu zayıf gösterdi diyecektiniz hocanınız demedimi genelkurmay başkanı ağlamaz diye
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|