09-12-2012, 00:06 | #1 |
Başbakan Erdoğan'ı halıya dokudu
ISPARTA'da portre halı sanatçısı Ahmet Aksakal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını ve AK Parti'nin seçim müziğinin sözlerini halıya dokudu. Aksakal, halıyı Başbakan Erdoğan'a hediye edecek. Isparta'da 1961 yılında 'Atatürk' fotoğrafını halıya dokuyarak meslek hayatına başlayan portre halı sanatçısı Ahmet Aksakal, son olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını ve AK Parti'nin seçim müziğinin sözlerini halıya dokudu. AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve Başkan Yardımcısı Kamil İnci, Aksakal'ın atölyesine giderek halıyı inceledi. Halıyı çok beğendiğini belirten Özel, Aksakal'ı çalışmasından dolayı tebrik etti. Yaptığı potre halı hakkında bilgi veren Aksakal, AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Isparta Milletvekili Recep Özel'in girişimleriyle seçim müziğinin sözlerini özel izinle söz ve müzik yazarı Özhan Eren'den alarak halıya dokuduğunu söyledi. Halıya aynı zamanda Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafını işlediğini kaydeden Aksakal, yaklaşık 1 yıllık emeğin ürünü olan halıyı önümüzdeki günlerde Başbakan Erdoğan'a hediye edeceğini belirtti. BİRÇOK ÜNLÜYÜ HALIYA DOKUDU Ahmet Aksakal, Atatürk portresinin ardından ABD eski başkanları George Bush, Bill Clinton, Fransa eski Cumhurbaşkanı François Mitterrand ve İngiltere eski başbakanı Margaret Thatcher, pop yıldızı Michael Jackson, Süleyman Demirel, İsmet İnönü, Turgut Özal, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller gibi pek çok ünlü ismin fotoğrafını halıya işledi. Star
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-12-2012, 03:23 | #2 |
Bir bu eksikti, yakında bunun seri üretimine geçip her eve dağıtmazsa şaşırmam. Malum okula yeni başlamış körpecik beyinlere bile resmine kazıma derdinde olan büyük bir ego ile karşı karşıyayız.
Yiğenim okula gitmiş. Canım nasıl geçti ilk günün dediğim zaman, bana çantasından bürosür çıkardı, tayyip bey(inadına sıfat eklemiyorum) resimli. . Teyzecim bak bize ne verdiler dedi ilk gün. Hayırdır ilk derste bunu mu işlediniz dedim yoksa Kısmen dedi. Reklamı ne kadar çoook seven bir parti bu anladım gitti arkadaş... Oku Düşün Uygula Neticelendir. dedi Baş harflere dikkat |
|
09-12-2012, 03:37 | #3 | |
Alıntı:
Karşı devrim işte varmı bi diyeceğiniz... |
||
09-12-2012, 03:49 | #4 |
Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz pankartına bile reklam yapmayı başarabilmiş bir partisiniz.
Küçücük beyinlerde bile yer etme gafletine düşmüş. Yaptıklarınızı rey hakkı bulunmayan, daha okulun ilk günü okula alışma ve sevdirme gününde kalkıpta bu reklama ne hacet. Şöhretperestlik, hodfuruşluktan başka bir şey değil. Bir hizmet yapıyorsanız, halkta bundan faydalanıyorsa zaten biliyordur. Reklama ne hacet. Hayır hayır olmaz ben uzun seneler bu topraklarda hatırlanmam lazım diyen hodfuruş nefsin yansımaları.. Çocuklarımızı devletin uzanamayacağı yerlerde saklamamız lazım anlaşıldı. Bunu başarabilen aileler mutlu olur. |
|
09-12-2012, 04:11 | #5 | |
Alıntı:
Necip Fazıl Kısakürek in 1954 lü yıllarda çıkardığı Büyük Doğu mecmuasının bir sayısının kapağında, Osmanlı arması işlemeli sanat eseri bir kumaş resmini yayınlayınca, "padişahlık propagandası yapmak " gibi saçma bir gerekçe ile derginin o sayısının toplatılmış ve kendisi de suçlanarak mahkemeye sevkedilmişti Necip Fazıl’ın mahkemede kendisini suçlayan savcıya gayet ibretli bir şekilde: İçinde adalet işlerine bakılan bu binanın tepesinde aynı Osmanlı arması var Siz de mi padişahlık propagandası yapıyorsunuz?" diye cevap vermişti. Şimdi sizinki de aynı bu hesap sizde atatürkün reklamını mı yapıyordunuz bunca yıl insanlara dayatarak... |
||
09-12-2012, 04:17 | #6 |
. Vermiş olduğunuz örmek saçma
Suçluluk psikolojisi. Yapılan yanlış ki, bir suçun üstüne başka bir suçla örtmeye çalışıyorsun. Siz de zamanına Atatürk'ü dayattınız diyerek, bu yapılanların üstünü örtmeye çalışıyorsun. Yaptığın başka bir şey değil. Atatürk konusunda da girerim ama konu uzar da uzar. İyi geceler.. |
|
09-12-2012, 04:21 | #7 | |
Alıntı:
Sana göre saçma bana göre tamda yerinde bir örnektir vesselam... Sizinkisi dayatmadır biz kimseye zorla kimseyi sevdirme çabasında değiliz sadece ilk okulda andımızdan tutun önlüğüne kadar tek tip insan yetiştirme çabalarını unuttuk sanmayın daha nice örnekler vardır sadece eğitimde yaptığınız dayatmalara dair... |
||
09-12-2012, 04:51 | #8 |
Bak buda aynı nesil ama zorla güzellik olmuyor işte... |
|
09-12-2012, 18:13 | #9 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|