09-13-2012, 22:27 | #1 |
ses kaydın delil olarak kullanılırmı !!!!!
selamunaleyküm arkadaşlar..zaman zaman uğradığım forumda sizlerle beraber olamadığım için üzüntümü ifade etmek isterim..
başımda bir hal var arkadaşlar : nerden çattım bilmiyorum ama saygısız bir insanla mücadele etmek zorunda kaldım.oldu olacak birde telefonla bana hakaret içerikli kelimelerle beraber onur kırıcı sövme vs TÖVBE HAŞA ve en önemlisi dinime ve yaradana küfretmesidir.. tesedüf buya.. çocuklar şarkı söylerken ses kaydı yapayımda ilerde onlara birer hatıra vesilesi olur diyerek ses kaydı açık kalmış..ve bu anda kişi ile ne konuşulduysa telefon kaydetmiş.. ve bu aramızda geçen bütün konuşmalarda kaydedildi .. kendisini yanıma davet ettim ve yüzüme karşı söylemesinide talep ettim nevarki böyle ahlaksız birinde O cesaret ne gezer. bana bu durumun hukuku vecibesini tarif edebilecek kimse varmıdır. hukuktan az çok anlayan arkadaşlardan rica ediyorum ben ne yapmalım, biraz araştırdım ne varki ses kaydı pekçe işe yaramıyor gibi . ama telefon görüşmesi ve numarası şahsın kendine aittir. ve seste bizzat ona aittir..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-13-2012, 22:33 | #2 |
bu konuda savcılığa suç duyurusunda bulunacaksın, telefon konuşmandaki kayıları operatordan mahkeme çıkartabilir bu delil olabilir. yinede tam bir avukata danışmalısın...
|
|
09-13-2012, 23:33 | #3 |
manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum. bu konudaki düşlünceniz nedir acaba ?? kazanabilirmiyim..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|