AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-19-2007, 19:11   #1
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart Kurban Bayramı'nda liderlerin programı
Kurban Bayramı'nda liderlerin programı

Türkiye yarın başlayacak Kurban Bayramı'nı kutlamaya hazırlanırken, liderlerin bayram programları da belli oldu.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün programı henüz netlik kazanmadı. TBMM Başkanı Köksal Toptan ise Kurban Bayramı'nı seçim bölgesi Zonguldak'ta geçirecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bayramın ilk günü İstanbul'da olacak. Erdoğan'ın daha sonraki günlerdeki programı ise henüz belli olmadı.

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, bayramı Antalya'da geçirecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramda Ankara'da olacak. Bahçeli, bayramın ikinci günü genel merkezde partililerle bayramlaşacak.

DSP Genel Başkanı Zeki Sezer ise bayramın ilk iki gününü Ankara'da geçirecek. Bayramın 2. günü partisindeki bayramlaşmaya katılacak olan Sezer, daha sonra İzmir'e gidecek ve bayram sonuna kadar burada kalacak.

Bu arada, bayramın ikinci gününde parti genel merkezlerindeki bayramlaşma ve siyasi parti yöneticilerin karşılıklı ziyaretleri nedeniyle hareketli bir gün yaşanacak.

AA

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-20-2007, 12:04   #2
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
Bu arada, bayramın ikinci gününde parti genel merkezlerindeki bayramlaşma ve siyasi parti yöneticilerin karşılıklı ziyaretleri nedeniyle hareketli bir gün yaşanacak.
başbakan da umarım ankarada ve parti genel merkezinde olur ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-20-2007, 12:10   #3
Kullanıcı Adı
Meftun
Erdoğan, namazı Üsküdar'da kıldı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını İstanbul'da kıldı.

Erdoğan, Üsküdar Emniyet Mahallesi'ndeki evinden çıkarak geldiği Altunizade'deki Marmara İlahiyat Vakfı Camisinde önce sabah namazını, ardından da bayram namazını kıldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ve Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır'ın eşlik ettiği Erdoğan, daha sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Kızılay görevlileri, bayram namazı sonrası camiden çıkan vatandaşlara lokum ikram etti.

20 Aralık 2007, Perşembe, ZAMAN
Alt 12-20-2007, 12:12   #4
Kullanıcı Adı
Meftun
Gül, namazı Süleymaniye'de kıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Süleymaniye Camii'nde kıldı. Gül daha sonra camide bulunan cemaatle bayramlaştı.

Kurban Bayramı için dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Eminönü'ndeki Süleymaniye Camii'nde kıldı. Gül, bayram namazını kılacağı Süleymaniye Camii'ne sabahın erken saatlerinde geldi. Süleymaniye Camii'nde yoğun güvenlik önlemi alındığı gözlenirken, camiye giren vatandaşlar üst aramasından geçirildi. Gül'ün camiden çıktıktan sonra Conrad Otel'e geçmesi bekleniyor.

20 Aralık 2007, Perşembe , ZAMAN
Alt 12-20-2007, 14:11   #5
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Cumhurbaşkanı Gül'ün bayram sohbeti

Cumhurbaşkanı Gül bayram namazını Süleymaniye'de kıldı, vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bayram namazını Süleymaniye Camisi'nde kıldı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşarak, cami avlusundaki türbeleri ziyaret etti, Japon turist grubuyla bir süre sohbet etti.

İstanbul Valisi Muammer Güler, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er'in eşlik ettiği Cumhurbaşkanı Gül, cami çıkışında kendisini bekleyen gazetecilerle de bayramlaştı.

Gül, "Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bütün milletimizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın, milletimiz, halkımız, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Cami çevresinde de kısa bir yürüşüş yapan Gül, gazetecilere, "İstanbul Üniversitesi, okuduğum üniversite olduğu için buraları adım adım bildiğim yerler. Daha sonra burada epeyce vaktimiz geçti" dedi. Gazetecilerin "Herhangi bir anınız var mı?" sorusu üzerine Gül, "O yılların anısı çok. Onlar hep hatıra oldu" dedi.

Bu konuşmasının ardından bir süre yürüyen Cumhurbaşkanı Gül, "Bayram sabahı için Yahya Kemal'in 'Süleymaniye'de Bayram Sabahı' şiirini okumak gerekir. Buranın anlamını o zaman anlarsınız. Buralar benim üniversitede okurken adım adım bildiğim yerler. Epeyce zamanım geçti.'' şeklinde konuştu. Bir gazetecinin ''Herhangi bir anınızı alabilir miyiz? şeklindeki soruya Gül, ''Anı çok, o yılların anısı çok.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Gül, yolda karşılaştığı bir grup Japon turistle de kısa bir süre sohbet etti.

samanyoluhaber

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)