10-16-2012, 16:55 | #1 |
Akaryakıta indirim müjdesi
Benzine cuma günü gelen 8-9 kuruşluk zammın ardından bu geceyarısından geçerli olmak üzere 12-13 kuruşluk indirim geldi. İndirimin ardından benzin fiyatları 4.80 liraya gerileyecek. Böylece Türkiye en pahalı benzin fiyatlarında yeniden ikinciliğe düşmüş olacak. Norveç 4.82 lira ile en pahalı benzini satan ülke konumuna yükselecek. 22 Eylül tarihinde ÖTV'nin 30 kuruş artırılmasının ardından benzine 26 kuruşluk bir zam gelmişti. Bu zammın ardından yaklaşık bir hafta sonra 29 Eylül'de yeni bir 9 kuruşluk zam yapılmıştı. Bu zammın ardından Türkiye dünyanın en pahalı benzinini tüketen ülke haline gelmişti. Şimdi ise petrol fiyatları ve dövizdeki artış nedeniyle yeni bir zam daha geldi. Benzine litrede 8-9 kuruş zam yapıldı. Zammın ardından benzinin fiyatı 4,92 liraya kadar yükselmişti. İndirimle beraber yeniden 4.80 liraya geri düştü. AA
Konu Necip Fazıl tarafından (10-16-2012 Saat 17:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-16-2012, 18:41 | #2 |
Petrolün varili 150 dolar iken Türkiyede benzin üç liraydı. Şimdi petrolün varili 100 dolar; Türkiyede BEŞ Lira. Pardon 4,99. Bi Pardon daha 4.87
|
|
10-16-2012, 22:57 | #3 |
Üstadim,
varil'in 150 dolar oldugu zamanla, varil'in 100 dolar oldugu zaman arasindaki TL ve Dolar kur farkinida hesaba katalim lütfen. Ayrica Türkiyenin petrol satin aldigi ülkeler hangilerdir? Bu soruya ilaveten basta iran, rusya, irak ve suriye ile yasanan malum krizlerin petrol girdisine etkisi nedir acaba? Ithal edilen petrol miktari 150 dolar zamani ile aynimidir? Taman kabul ediyorum...benzin fiyatlari dudak ucuklatiyor. Bu duruma bir el atilmali. Ama sunda eminimki, MÜMKÜN oldugunun en iyisini yapmaya calisiyorardir ins. |
|
10-16-2012, 23:18 | #4 |
Evet belki benzin pahalı ama zam geldiğinde nasıl tepki veriyor eleştiriyosak şimdi de bunun olumlu ve iyi bir durum olduğunu belirtmemiz gerekiyor... Yiğidi öldür hakkını yeme...
Ama bu benzinin pahalı olduğu gerçeğini değiştirmez tabiki... |
|
10-17-2012, 00:34 | #5 |
Bugün yolda kaldım
Pardon yolda kalmadım arabaya gaz takmıştım,malup benzin çok ucuz ilk çalışmada benzinle çalışıyor Benzin almayı unutmuşuz araba çalışmadı Bidonla benzin taşıdık arabaya Manzara bu |
|
10-17-2012, 12:01 | #6 |
Verdiğiniz hiçbir done Dünyada en yüksek benzini kullandığımız gerçeğini değiştirmez..
|
|
10-17-2012, 14:50 | #7 |
Yani, hastaya teshis koymayalim diyorsunuz. Sebepleri onemsemiyorsunuz.
Unutmayalimki teshisi konulmayan bir hastaligin tedavisi mumkun olmaz. |
|
10-17-2012, 17:11 | #8 |
İstediğiniz teşhisi istediğiniz şekilde koyun..Kimse teşhisinize bir şey demiyor..Önümüzde bir realite var siz hala sebeplerden bahsediyorsunuz..Bütçe açığını zamlarla kapatmaya çalışılacağına Audi A6 aşağı binmeyen bürokratların giderlerini kıssın hükümet.
|
|
10-17-2012, 17:15 | #9 | |
Alıntı:
O zaman diğer parti milletvekillerinin de kısması gerekiyor ki bu parayı bile az buluyodular hatırlayalım... Dağer konularda katılıyorum bütçe açığı zamla kapatılamaz... Ve benzin kazığının gerçekliği saklanamaz vesselam... |
||
10-17-2012, 17:19 | #10 |
Bir gecede vekil maaşlarını artıran Akparti yine bir gecede aynı şekilde indirebilir.Buyrun samimiyete...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|