AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 07-16-2007, 04:23   #1
Kullanıcı Adı
jandarma
Standart Selamünaleyküm AK Er'ler
Selamünaleyküm AK kardeslerim, AK Er'lerim.

Kisaca kendimi Tanitayim, Konya'liyim Berlin'de ikamet ediyorum, yas 45, 3 erkek evladim var Allah bagislarsa.

19, 13 ve 4 yaslarinda.

AK Parti kurulana kadar Erbakan Hoca'nin er'lerinden idim, aklim erdi ereli, Rahmetli Babam derdi oglum bu Erbakan imanli adam bize böyle adamlar lazim.

Erbakan'in imanina bir sözüm yok onu ancak Allah bilir, son zamanlardaki tavir ve söylemleri kendisine olan saygi ve sevgimi tamamen bitirdi.

Son 5 yildir Saglikli bir AK Parti Er'iyim, vede gercek bir jandarmayim, tabi askerlik yaptigim dönemde.

Bu forum'un varligindan haberdar degildim, taki bir arkadas söyleyene kadar.

Böyle bir forumun acilmasinda emegi gecen tüm kardeslerimi kutluyorum, Allah gayretinizi artirsin, yar ve yardimciniz olsun.

Insaallah bundan böyle, sizlere manevi destek olmak maksadi ile, zamanim oldukca ziyaret edecegim bu Formu.

Aydinlik günlerde görüsmek ümidi ile herkesi, selamlarin en güzeli olan, Allah'in selami ile bir kez daha selamliyorum, Esselamünaleyküm.

jandarma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-16-2007, 04:55   #2
Kullanıcı Adı
jandarma
Aslinda burasi genclerin yeri ama, bu ihtiyarida araniza kabul edersiniz insaallah, ben kendimi daha genc sayiyorum.
Alt 07-16-2007, 05:49   #3
Kullanıcı Adı
EnSaR
Öncelikle hoşgeldiniz.
Allah Bağışlasın. Bizde sizin çocuklarınız gibiyiz ;) ;) ;) tabi kabul ederseniz :D
Alıntı:
jandarma Nickli Üyeden Alıntı
Erbakan'in imanina bir sözüm yok onu ancak Allah bilir, son zamanlardaki tavir ve söylemleri kendisine olan saygi ve sevgimi tamamen bitirdi.
Bunu umarım bazı milli görüşçüler okumuştur. Jandarma babamızı babanız olarak mı görürsünüz amcanız olarak mı abiniz olarak mı :D nese bu uzar. :D Büyüklerinizin Sözünü dinleyin. Onlar birşey dedimi ya bildiklerinden yada yaşadıklarından :D nese fazla uzatmaya gerek yok
Jandarma Baba HoşGeldiniz :D
EnSaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 05:53   #4
Kullanıcı Adı
Nazende
Hoşgeldiniz sizi aramızda görmek bize onur verir biz sizin yaşınızı fazla görmedik bilakis hayat tecrübeniz var bize bilmediğimiz konularda öğretecek çok şeyiniz var.
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 09:49   #5
Kullanıcı Adı
pont
hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz :D
pont isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 09:56   #6
Kullanıcı Adı
aysenur
hoş geldiniz aramıza hayırlı olsun
aysenur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 09:58   #7
Kullanıcı Adı
Hasan ERBEK
aramıza hoşgeldiniz.hayırlı olsun
Hasan ERBEK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 10:39   #8
Kullanıcı Adı
jandarma
Alıntı:
Spy Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle hoşgeldiniz.
Allah Bağışlasın. Bizde sizin çocuklarınız gibiyiz ;) ;) ;) tabi kabul ederseniz :D
Alıntı:
Bunu umarım bazı milli görüşçüler okumuştur. Jandarma babamızı babanız olarak mı görürsünüz amcanız olarak mı abiniz olarak mı :D nese bu uzar. :D Büyüklerinizin Sözünü dinleyin. Onlar birşey dedimi ya bildiklerinden yada yaşadıklarından :D nese fazla uzatmaya gerek yok
Jandarma Baba HoşGeldiniz :D
Hosbulduk canim benim.

Bu memleketin sizin gibi genclere ihtiyaci var, Allah sayilarinizi artirsin, sizin gibi genclerin yetismesindede bizlere düsen görevi yapmayi nasip etsin.

Allah yar ve yardinciniz olsun.
Alt 07-16-2007, 10:45   #9
Kullanıcı Adı
merve
hoşgeldiniz...

bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isteriz ;)
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-16-2007, 11:07   #10
Kullanıcı Adı
EnSaR
Alıntı:
Bu memleketin sizin gibi genclere ihtiyaci var, Allah sayilarinizi artirsin, sizin gibi genclerin yetismesindede bizlere düsen görevi yapmayi nasip etsin.

Allah yar ve yardinciniz olsun.
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!...
EnSaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)