07-16-2007, 04:23 | #1 |
Selamünaleyküm AK Er'ler
Selamünaleyküm AK kardeslerim, AK Er'lerim.
Kisaca kendimi Tanitayim, Konya'liyim Berlin'de ikamet ediyorum, yas 45, 3 erkek evladim var Allah bagislarsa. 19, 13 ve 4 yaslarinda. AK Parti kurulana kadar Erbakan Hoca'nin er'lerinden idim, aklim erdi ereli, Rahmetli Babam derdi oglum bu Erbakan imanli adam bize böyle adamlar lazim. Erbakan'in imanina bir sözüm yok onu ancak Allah bilir, son zamanlardaki tavir ve söylemleri kendisine olan saygi ve sevgimi tamamen bitirdi. Son 5 yildir Saglikli bir AK Parti Er'iyim, vede gercek bir jandarmayim, tabi askerlik yaptigim dönemde. Bu forum'un varligindan haberdar degildim, taki bir arkadas söyleyene kadar. Böyle bir forumun acilmasinda emegi gecen tüm kardeslerimi kutluyorum, Allah gayretinizi artirsin, yar ve yardimciniz olsun. Insaallah bundan böyle, sizlere manevi destek olmak maksadi ile, zamanim oldukca ziyaret edecegim bu Formu. Aydinlik günlerde görüsmek ümidi ile herkesi, selamlarin en güzeli olan, Allah'in selami ile bir kez daha selamliyorum, Esselamünaleyküm.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-16-2007, 04:55 | #2 |
Selamünaleyküm AK Er'ler
Aslinda burasi genclerin yeri ama, bu ihtiyarida araniza kabul edersiniz insaallah, ben kendimi daha genc sayiyorum.
|
|
07-16-2007, 05:49 | #3 | |
Selamünaleyküm AK Er'ler
Öncelikle hoşgeldiniz.
Allah Bağışlasın. Bizde sizin çocuklarınız gibiyiz ;) ;) ;) tabi kabul ederseniz :D Alıntı:
Jandarma Baba HoşGeldiniz :D |
||
07-16-2007, 05:53 | #4 |
Selamünaleyküm AK Er'ler
Hoşgeldiniz sizi aramızda görmek bize onur verir biz sizin yaşınızı fazla görmedik bilakis hayat tecrübeniz var bize bilmediğimiz konularda öğretecek çok şeyiniz var.
|
|
07-16-2007, 09:49 | #5 |
Selamünaleyküm AK Er'ler
hoşgeldiniz,sefalar getirdiniz :D
|
|
07-16-2007, 09:56 | #6 |
Selamünaleyküm AK Er'ler
hoş geldiniz aramıza hayırlı olsun
|
|
07-16-2007, 09:58 | #7 |
Selamünaleyküm AK Er'ler
aramıza hoşgeldiniz.hayırlı olsun
|
|
07-16-2007, 10:39 | #8 | ||
Selamünaleyküm AK Er'ler
Alıntı:
Bu memleketin sizin gibi genclere ihtiyaci var, Allah sayilarinizi artirsin, sizin gibi genclerin yetismesindede bizlere düsen görevi yapmayi nasip etsin. Allah yar ve yardinciniz olsun. |
|||
07-16-2007, 10:45 | #9 |
Selamünaleyküm AK Er'ler
hoşgeldiniz...
bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isteriz ;) |
|
07-16-2007, 11:07 | #10 | |
Selamünaleyküm AK Er'ler
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |