|
![]() |
#1 |
![]() ![]() BDP’lilerin kuzu kebabı ziyafetinde buluşma fotoğrafının Akit’te yayınlanması Başbakan Erdoğan’ın da bunu gündeme getirmesi PKK, KCK ve BDP’lileri çıldırttı. Daha önce doktor döven, polisi tehdit eden, seçim bölgesindeki Kur’an kurslarının kapısına kilit vurulmasını isteyen BDP Van Milletvekili Özdal Üçer’in, cezaevindeki açlık grevlerine destek amacıyla kentte kurulan çadırda Başbakan Erdoğan’a ağır hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı. Çadırda toplananlara açıklamalarda bulunan Üçer, Erdoğan'a yönelik “Ciddiyetsiz, terbiyesiz, haysiyetsiz, akılsız, ahmak” gibi küstah ifadeler kullandı. Kandil talimatlı açlık grevlerinin sürmesini isteyen Üçer, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e de küfretti. PKK'NIN PİYONU KUDURDU Kendisini vekil seçtiren PKK'nın talimatıyla hareket eden Üçer'in o çirkin sözleri şöyle: “Kuzu kebaplarından bahsediyor. Yani açlık grevi ile ilgili bir açıklama yapması gereken bir Başbakan, grup toplantısında o kadar ciddiyetsiz, o kadar terbiyesiz, o kadar haysiyetsiz bir açıklama yapıyor ki, sen de gelsen biz sana da kuzu kavurma vereceğiz. Bunu tartışmak, bunu düşünmek gerekirken Erdoğan kalkmış saçmalıyor. Erdoğan'ın haddine değildir bizim değerlerimizi tartışmak. Analara mesaj gönderiyor, çocuklarınıza sahip olun diye. Ey Erdoğan, ey akılsız adam! O insanlar çocuk değiller. Eğer onların ayağındaki akıl senin kafanda olmuş olsaydı sen daha neler yapardın kim bilir? Değil başbakan olmak Erdoğan gibileri ancak kaplumbağaların yürüdüğü yollarda yürür. Halkı eylemi kırmaya davet ediyor. Annelerine eylemi kırın diyor. Mazlum Tekdağ'ı kandırmışlar diyor. Ya böyle ahmakça bir şey olur mu? ŞAHİN'E KÜFRETTİ, TEHDİTLER SAVURDU İ. nokta Naim Şahin'i, yazılışı öyle olduğu için öyle söylüyorum. Gazetelerde öyle yazıyorlar. Şimdi bunlar para etmedi ne yapacaklar? Dedikodu. Efendim kim nerede ne olmuş? Biz milletvekillerine dağlara çıkın diye slogan veriyorsa hiç merak etmesin, gerekirse ilk dağa çıkacak ben olacağım. Eğer ben ve benim gibileri dağa çıkarsa Erdoğan'ın rahat olmayacağını kendisinin çok iyi bilmesi gerekiyor.” Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisinde görevli polis memuru Tuncay Akyüz, hastaneye giren bir teröristin arkadan kurşun sıkmasıyla alçakça şehit edilmişti. Akyüz'ün, eşinin yarasıyla ilgilenen doktor Oğuz Eroğlu'na saldıran BDP'li vekil Özdal Üçer'e müdahale eden polis memuru olduğu ortaya çıkmıştı. Akyüz, hastanede terör estiren Üçer'i doktorların yanından uzaklaştırmıştı. Akyüz'ün Üçer'in tehditlerinin ardından saldırıya uğraması manidar bulunmuştu. Daha önce de Van'da düzenlenen bir BDP gösterisi konusunda polislerle tartışan Üçer, tehditler savurarak “Burada herhangi bir vatandaşa zarar gelmesi durumunda, sen ve sana emir verenler nefes alamayacaksınız” demişti. Yeni Akit
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|