|
11-17-2012, 12:54 | #1 |
Adolf Netanyahu
BEKİR HAZAR İsrail çoluk çocuk... Kadın-evlat demeden... Tecrit altındaki Gazze'de... İnsanlara bomba yağdırıyor. Çünkü İsrail'de seçim var. Oy almak için... Ne kampanyalar gördük. Ancak böylesi sadece... İsrail'de oluyor. Seçime girerken... İnsan öldürme kampanyası. Bir tarafta... Kucaklarda küçücük cesetler. Diğer tarafta... Sandığa giden eller... Ve... Ellerini kanla yıkayanlar. İşte onlardan biri... O bir İsrail Başbakanı... adamın adı; Adolf Netanyahu... Yeter yahu... "Hayl İtle" dememizi mi... Bekliyorsunuz? * * * YERİN DİBİNDEKİ ADAM Gazze'de... İsrail ordusunun... Yüzde biri kadar... Askeri güç yok. İsrail'in Chanel 10 kanalı... Başbakan Netanyahu'nun... Başbakanlıktaki sığınağa... Saklandığını duyurdu. Hitler de sığınakta savaştı... Ve sığınakta öldü. Kafasına sıkarak... Tüm diktatörleri ve... Kana susamışları... Sığınak bekliyor... Gidebilecekleri tek yer... Ya yerin dibi... Ya da Cehennemin dibi... * * * 8 MİLYON DAĞITAN YARIŞMA Bir milyon kişinin sıraya girdiği... Sokaktaki her 70 kişiden birinin... Yarışmacı olmak için başvurduğu... Kim Milyoner Olmak İster'de... 160 bölüm sonunda... Kenan Işık... Tam 8 milyon lira dağıtmış.. Maşallah... Maşallah... * * * VATAN HAİNİ MİYİM? "Arabesk denilen iğrenç şeyi... Sevmemek vatanseverlik... Sevmek ise vatan hainliğidir." Bu sözler Fazıl Say'a aitti. Hürriyet Gazetesi'nden... Onur Baştürk... Bir densizlik yapmış. Ve demiş ki; "Fazıl Tepebaşı'ndaki Cahide'ye... Sevgilisi ile sık sık gider. Orada İbrahim Tatlıses'in... 'Ağrı Dağı' remiksi sıkça çalar. Kulaklarını tıkamadıysa... Say da dinledi o bam bam remiksi." Bana bak Onur Baştürk... Hainlik yapma. Fazıl kardeşim... "Arabesk sevmek vatan hainliğidir" diyor. "Arabesk dinlemek hainliktir" demiyor. Arabesk dinlenebilir yani. Fazıl henüz bu konuda... Bir açıklama yapmadı... Yasak getirmedi. Ne zaman ki; "Arabesk dinlemek de hainliktir" derse... Cahide'deki bam bam olayını.. O zaman tartışırız. Adamın bam telini attırma... Bu arada sevgili Fazıl... Ben de açıklamıştım... "Arabesk sevmiyorum" diye... Ama arada bir dinliyorum. Mesela kırmızı ışıkta duruyorum. Yanımdaki taksi radyoyu... Sonuna kadar açmış... Bam bam kafamıza vuruyor.. Arabesk şarkıyı. Mecburen dinliyoruz. Arabesk dinlemek vatan hainliği mi? Bu konuya da açıklık getirirsen... Sana minnettar kalırım. İsteyerek dinlemekle... Mecburen dinlemek arasında... Bir fark var mı? Yani mecburen dinlediysem... Vatanseverliğim devam ediyor mudur? Yoksa cebimizde... Pamukla mı dolaşmamız lazım? Bir de önemli bir konu var... Arabeski sevmeyi bırakırsa bir insan... Ne olur? Vatan hainliği sona mı erer? Yoksa vatan haini... Ne olursa olsun... Vatan haini midir? Bir twit atarsan sevinirim. Kendine iyi bak vatansever Fazıl'ım. Öptüm. * * * TARİH DİYOR Kİ; Fenerbahçe kupada... Yine Pendik'le eşleşti. Kura çekiminde... Herkes gülüşmüş. Fenerliler'in yüzü... Duvar gibi olmuş. Bu arada Pendik... Panticia'dan geliyormuş. Anlamı "Duvar"mış.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|