|
07-16-2007, 09:46 | #1 |
BU İHANETİ HAKEDECEK NE YAPDIM Kİ BEN !
Gemilerinin yelkenlerine kanımla yazılmış ve kimsenin okumadığını bu satırları sana yazıyorum. Unutulmaz sevdalara ihanetsiz aşklara hatta afetmez hayatlara inat sevdim ben seni..
Ama artık herşey boş gelmeye başladı sanki ördüğüm o yıkkıt duvarlardan yüreğimde ihanettin elmasını ısırırken dişlerinin arasında sızan benim kanım olduğunu hiçmi anlamadın sevdim ben sadece sevdim ihanetine rağmen bir gunahın üzerine kurulmuş sevdana rağmen sevdim seni.. Fakat sana bir itirafım var hakketmememe rağmen sen bana ihanet ettin ama ben seni hiç aldatmadım. Tam o gözlerindeki güven veren ışığı gördüm derken bu iahnettin neden bir kere aşkın içine bir kez girdin mi kuşku teslim alır bedenleri sütten çıkmış ak kaşık değilim ama yalanı ihanetti sokmam iki kişilik dünyamıza o dünyaki bazen minik bir yürekte bazen ateşli bakan iki çift gözle şekillendi nasılda güzeldi. Zaten sen varsın diye herşey güzeldi ama sen belki inanmayacaksın bu satırları okurken ama hayatımda hiçbir zaman bu kadar kötü hissetmemişdim kendimi bugün ilk defa aynaya bakınca seni düşündüm. Çünkü bu yıkık hayattan bezgin halim senin eserindi. Gözlerimden akıp giden yaşları silmek istedim ama silemedim. Aksine hep korudum o damlaları çünkü o damlalarda öfkem vardı. Korudum o damlaları çünkü öfkem dağılınca etrafa daha doğrusu sana vereceği zararı düşündüm. Şuanda düşündüğüm tek kişi sensin önece sevgimin büyüklüğü daha sonra sevgime saygıma karşılık senin ihanettin BEN BUNA HAKEDECEK NE YAPDIM Kİ ! Şuanda seninle yaşandığımız bütün değerleri yıktığın için harcadığın biz için kandırdığın herkes için özellikle ihanettin için mutlusundur herhalde pekte mutlu görünüyordun seni en son gördüğümde.. Acaba o da benim seni sevdiğim kadar seni sevecekmi, adına yüzlerce şiir yazacakmı, acaba oda benim gibi sabahlara kadar gözlerini düşünecekmi senin için o kadar çok şey yapdımki.. Önce kocaman dünyamı daratdım. Daha sonra biricik dostlarımdan vazgeçdim seni kabullenmiyorlar diye ve en önemlisi pek çok kalp kırdım senin için fakat bunları yaptığım için hiç pişman değilim. Çünkü asla pişman olacağım şeyler yapmam. Bu hayatımdaki ikinci yalnışımdı. Fakat bunu böyle kolay söküp atamıyorum içimden oysa senden öncekini bir kalemde silip atmışdım. Hiç düşünmeden, hiç gözümü kırpmadan ne kadar bunu inanmak istemesemde seni gerçekten sevmişim ama bunun faydası yok artık.. Karşımdaki beni sevmeyince bunun ne anlamı kalıyor, söyleyecek hiç birşey kalmadı bir aşk kurmanı olduğum halde seni sevmekten ölesiye sevmekten kendiimi alamıyorum. Gözlerinin karanlık geceler kadar siyah olan derinliklerinde seni ilk gördüğüm zaman beni aydınlatan ışığının bana aşk diye verdiğin derdi seve seve çekiyorum. Söyleyeceğim sözlerin manası anlasızlaşıyorda hadi neysee.. NE DİYELİM SEVGİLİM CANINSAOLSUN UMARIM ÖMRÜNCE MUTLU OLURSUN SENİ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM. Son defa belirtmek istiyorum. Çünkü sormakhtan kendimi alamıyorum. BU İHANETİ HAKEDECEK NE YAPDIM Kİ BEN !
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|