AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-12-2012, 12:12   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart Umut tezgâhında Arena işbirliği


İşkence ve tehditlerle Uğur Mumcu cinayetini üstlenmek zorunda kalan Yusuf Karakuş’un polisteki ifadeleri aynı gün Uğur Dündar’ın Arena programında yayınlanmış...

Gazeteci-yazar Uğur Mumcu'nun öldürülmesini İslami duyarlılığa sahip kişilere yıkmak için tezgahlayanların Uğur Dündar'la yakın işbirliği yaptığı ortaya çıktı.
Umut davasının sanığı Yusuf Karakuş'un, Umut operasyonundan 34 gün önce (3 Nisan 2000 tarihinde) dağa kaldırılıp işkence ve ölüm tehditleri ile Uğur Mumcu cinayetini üstlendiği ve kendisine ezberletilen isimleri verdiği ifadeler, Uğur Dündar'ın hazırlayıp sunduğu Arena programında yayınlanmış! Uğur Dündar, Umut operasyonun başladığı 6 Mayıs 2000 tarihinde Yusuf Karakuş'un İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde verdiği ifadelerin yer aldığı sorgu bandını, aynı gün 6 Mayıs 2000 tarihinde Arena'da ekrana getirmiş.

UĞUR DÜNDAR VE EMNİYET GÖREVLİLERİ HAKKINDA İŞLEM YAPILMADI

Yusuf Karakuş'un baskı altında alınan sorgunun bandını Uğur Dündar'a getiren emniyet görevlileri ve yayını yapan Uğur Dündar hakkında yasal işlem yapılmamış. Dündar'ın, yargılama dahi başlamadan, yasak olmasına rağmen, Yusuf Karakuş'un ifadelerinin yer aldığı sorgu bandını yayınlaması, Umut operasyonunu tezgahlayanlarla işbirliğini gösteriyor.
Karakuş, Emniyet'te alınan ve Uğur Dündar'ın Arena programında da yayınlanan ifadelerin kendisine ezberletildiğini açıklamıştı.


Yeni Akit

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi