AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 12-23-2012, 12:49   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Erdoğan'dan Arınç'ın Sözlerine Tepki

Erdoğan'dan Arınç'ın Sözlerine Tepki

Bülent Arınç'ın Gültan Kışanak'la ilgili sözlerine Erdoğan'dan tepki: Ben dağa çıkmam, bizim yolumuz bu değil..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, NTV ekranlarında gazetecilerin gündemle ilgili sorularını cevapladı.

Oğuz Haksever moderatörlüğünde gerçekleştirilecek NTV-Star TV ortak yayınında; Nermin Yurteri, Mehmet Barlas, Nazlı Öztarhan Başbakan Erdoğan'a gündemin sıcak başlıklarıyla ilgili sorular yöneltti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN ARINÇ'IN SÖZLERİNE TEPKİ

Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Öcalan'la ilgili sözleri soruldu. Başbakan Erdoğan, "Burada bir kan varsa kan kanla temizlenmez. Pislik pislikle yıkanmaz. Bu tür işkenceleri ben de gördüm ama bunları hiç bir zaman anlatmadım. Partim kapatılma tehlikesi atlattı. Neler yaşadık. Bunlar çıkış yolu değil. Bütün yolunuzu parlamentoda aramalısınız. Parlamentodakilerle müzakere ederiz dedik. Oslo'ydu İmralı'ydı buralarda devletin eli ayağı vardı. Teröristle kucaklaşanlarla görüşüp şehidimin annesini ağlatamam. Diyarbakır'da cezaevinde işkence görseydim dağa çıkardım falan.. Hayır, ben dağa çıkmam, bizim yolumuz bu değil. Bizim değerlerimizin içerisinde bu yok" diye konuştu.

habervaktim

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-23-2012, 15:05   #2
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Biri duygusalligina hakim olamiyor digeri duygusalligini kontrol edebiliyor desem ....

Ikisininde insani davrandigindan süphe etmiyorum.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2012, 15:39   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Ayrica ayni zeminde farkli düsünceleri ifade edebilme acisindan olumlu buldugum bir tablo. Yeterki müsterek hizmet anlayisindan taviz verilmesin.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2012, 15:43   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Tayyip Erdoğanı çok severim ama eleştiriye tahammülü yok
Hani demokratik bir partiydik
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2012, 16:32   #5
Kullanıcı Adı
Gönülden
Başbakan neden açıklama yaptın diye Arınça baskımı yapmış demokratik bir şekilde sorulan cevap vermiş

Arınç zamanında yaşanılmış haksızlıkların insan bünyesinde açtığı yaradan bahsediyor ki bu yönüyle kesinlikle haklıdır...ama gel görki siyasette bazen dengeleri korumak adına yapılan açıklamalar farklı tarafa çekilebiliyor...
Gülten Kışanak tercih olarak meclisi seçmişse yolunu açıklamalarını ona göre belirlemeli..çözümü mecliste aramalı....zaten Arınçta bu örnekle orda işkenceye maruz kalan diğer halktan bahsediyor...yoksa BDP'nin yaptığını savunmuyor...ama hassa bir nokta olduğu için iki tarafada çekilebiliyor

Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2012, 16:36   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
Biri parti içi demokrasi mi dedi? Chpde bile Akpartiden daha fazladır parti içi demokrasi
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2012, 16:42   #7
Kullanıcı Adı
Gönülden
Üsdat parti içi demokraside bazen işe yaramıyor baksana CHP bugün faklı ses çıkıyor yarın ikiyüzlü bir resim

Alt 12-23-2012, 16:49   #8
Kullanıcı Adı
Terennüm
Alıntı:
Gönülden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Üsdat parti içi demokraside bazen işe yaramıyor baksana CHP bugün faklı ses çıkıyor yarın ikiyüzlü bir resim

Parti içi demokrasiyi sağlayamayan ülke içi demokrasiyi nasıl sağlar..Seçimden sonra balkon konuşmalarında ifade edilen sözlerden öte geçilmeli..farklı düşünülüyorsada arkadaşımızın kendi görüşü diye geçiştirilmeli..Erdoğanla Arınçın karşı karşıya gelmesi şık değil.Başbakan siyaset yapabilir ama bazen vicdanen konuşmak daha etkildir..
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2012, 16:58   #9
Kullanıcı Adı
Gönülden
Tabiki ikiside bir seçenek...ama başbakan zaten öncesinde Diyarbakır cezaeindeki olaylardan ve bölgeye yapılan haksızlıklardan dolayı halkan özür dilemiş bu kabul etmiş bir siyasetçi...yani gerçekleri saklamak gibi bir durum yok...sadece karar mercii kendisi ve şuan BDP'li vekiller ile ilgili bir yol belirlemesi gerekiyor...demin de dedim ya dağa çıksa eyallah diyeceğim pkk deyip ona göre mücadele edeceksin ama kadın kalkmış meclisi seçmişse bir başbakanın karar verme anında Arınç doğru söylüyor demesi yanlış olurdu...

Alt 12-23-2012, 16:56   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
kızılcıhamam'da yokmuş parti içi demokrasi bir prof milletvekilimizi azarlamış Tayyip Reis
bizde demokrasi felan yok onu geçceniz sadece rol yapıyoruz

bende eleştiri yapıcaktım gördüklerimi söylicektim Danışma meclisinde ilçe başkanı buyurmuş ki eleştirmek yasak

ee nerde demokratlık veyahut demokrasi savunuculuğu
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)