12-24-2012, 12:32 | #1 |
Çok önemli Bir konu
20 YAŞINA GELDİN AMA HALA EVLİ DEĞİL MİSİN? Amerikalı Müslüman bir davetçi olan Şeyh Halid Yasin’in evlilik üzerine yaptığı bir konuşma, internet ortamında tıklanma rekorları kırıyor. “20 Yaşına Geldin ama Hala Evli Değil Misin?” diye soran Yasin’in çarpıcı tespitleri şöyle:
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-24-2012, 19:38 | #2 |
bence günümüzün en önemli olaylarından birisi evlilik mevzusu... bu basit gibi görülen masumane bahaneler aslında toplumumuzun köküne öyle dinamitler koyuyor ki... gençlik bozuluyor ve gençlik bozulunca gelecek nesiller bozuluyor...
|
|
12-25-2012, 12:29 | #3 |
Allah aşkına yav pes ! Elin amerikalı ukala zencisi ıkmış oraya hiçbi şeyden haberi yok anca çok bilmişlik taslıyor kendi kendine! Evlenmez kardeşim insan evlenmek istemez ne yani herkes evlenmek zorunda mı? Belki kısmeti kalkmamıştır,belki belli başlı bazı sağlık problemleri vardır ne bileyim işte vardır bir sürü sebebi. Neden illada evilik bu kadar önemli?Evlenemden yaşayanlar düzgün yaşamıyor mu? Evlenmeden insan olunamıyor mu?Evlenmeyeni müslümandan saymıyorlar mı? Hem evlenenleri de görüyoruz altı ayda boşananları görüyoruz. Evlenmek bence çok büyük bir bencilliktir.Sadece kendi aileni düşünmek. Kendinin eğitememiş,kendini geliştirememiş cahil insanlar evleniyor; ondan sonra çocuk yapıyorlar al sana bir sürü faydasız cahil insan! Kendinde sağlık problemi olup bunu gizleyip evlenen çokinsan tanıyorum. Ondan sonra çocuklarıda sağlıksız oluyor.Alın size bir sürü psikopat veya özürlü insan! Şimdi söylermisiniz lütfen bana bunları düşünmeden sırf evlenmiş olmak için evlenmenin ; insanlara ve bu dünyaya veya öbür dünyaya ne faydası var? |
|
12-25-2012, 12:35 | #4 |
Şimdi 20 yaşındakiler çocuk gibi ne ailesi birşey öğretiyor nede kendisi ne oturup kalkmasını biliyorlar nede konuşmasını o eskidendi beyler geçin siz onu...
Şartlar değişti 20 yaşındaki biriyle evlenirseniz onu büyütmek de size düşer... |
|
12-25-2012, 12:51 | #5 |
yaş dışındada verdiği bazı önerilere uyan fertler çok yara alıyor.
bedenden önce yüreğin evlilik gibi bir sorumluluğa hazır olması lazım. |
|
12-25-2012, 12:58 | #6 |
18 yaşında seçme ve seçilme hakkı verilmiş gençlerimizn 20 yaşında evlenmsi gerekir Mümkünsede en az 3 çocuk
|
|
12-25-2012, 13:55 | #7 |
Elin gâvurları (Amerikalı gâvurlar) bile Amerikalı siyahilere artık zenci demez ve African Americans (Afrikalı Amerikalılar) derlerken, bizim Müslüman kardeşimiz olan bir insandan zenci diyerek bahsetmen doğru olmuyor.
Konu Cihannur tarafından (12-28-2012 Saat 03:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
12-25-2012, 20:40 | #8 | |
Alıntı:
"elin amerikalı zencisi" adam müslüman bir siyahi amerikan vatandaşı.... adam görüşlerini paylaşmış katılır yada katılmazsın o senin sorunun ama bunu o göreşe sahip kişilere saldırı şeklinde değilde kendi görüşünü bildirerek ifade etmeni beklerdim... Öyle bir tablo çizmişin ki kimse evlenmesin bu evlilik denen şey gereksiz bişey sanki... |
||
12-26-2012, 02:20 | #9 |
Elin amerikalı zencimisi?
Asil size pes Doğrusu! |
|
12-26-2012, 02:23 | #10 |
Tamam ben haksızım hiç haklı bir yanım yok zaten!
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|