|
01-12-2013, 01:46 | #1 |
Altanlar Bu Belgeye Çok Bozulacak
Altan ailesi ile Taraf’ın kimyasını bozan Savcılık kararının kupürüne ulaştık… Akit ve Habervaktim’in haberleri karşısında “hedef gösteriliyoruz” diye ortalığı ayağa kaldıran çevrelere Savcılıktan tokat gibi cevap gelmişti… Habervaktim’in Ali Bayramoğlu ile ilgili haberlerinin ardından Akit’in “Ahmet Altan’ın PKK propagandası yaptığı”na dair haberine yönelik suç duyurusu da takipsizlikle sonuçlanmıştı. Savcılık, “hedef gösterme yok” kararına varmıştı. O karara ulaştık. Karar aynen şöyle: “Suça konu olduğu iddia olunan yazı içeriği bir bütün olarak ele alındığında haber niteliği taşıyan olgulara dayandığı, bu olgular nedeniyle yapılan haberde herhangi bir yorumun yapılmadığı, bu haliyle basın özgürlüğü çerçevesinde ifade özgürlüğü sınırları içinde kalındığı saptanmıştır. Bu haliyle şüpheliler hakkında, sözkonusu suçun unsurları oluşmadığından KAMU ADINA KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞINA, CMK’nın 172/1 maddesi uyarınca karar örneğinin müşteki vekillerine, şüpheli ve şüpheli müdafilerine tebliğine, Müşteki vekillerinin CMK’nun 173/1. maddesi uyarınca kararın kendilerine tebliğinden itibaren 15 gün içinde yetkili ve görevli İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına itiraz yolu açık olmak üzere karar verildi. 2/.12.2012” TARAFÇILAR İTİRAZ ETTİ Karara itiraz ettikleri bilinen Tarafçılar, bir süredir yayınladıkları haberler ile yargıyı baskı altına almaya çalışıyor. Taraf, kararın altında imzası olan Savcı’nın adını bile ilk sayfasından vererek, birilerine hedef gösterirken, yandaş kimi avukatları karar aleyhine konuşturuyor. “ALTAN AİLESİ PKK PROPAGANDASI YAPIYOR” HABERİ İÇİN TIKLAYIN Habervaktim.com
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|