|
![]() |
#1 |
![]() Hülya Avşar'ın programına konuk olan tiyatrocu Haldun Dormen türbanlılardan tiyatrocu olamayacağını iddia etti. 'Rol uyduramam' diyen Dormen, bakın iddialarını neye dayandırdı:
![]() Haldun Dormen, başörtülü hanımların tiyatroda oynayamayacağını söyledi. Hülya Avşar’ın programına konuk olan Haldun Dormen " başörtülü bir bayana eğitim verebilirim ama rolü ona uyduramam. Başörtülü bir kadın tiyatro oyununda rol alamaz. Bana gelse belki anlatmaya çalışırım başörtüsünün gereksiz olduğunu . Başörtüsünü çıkartacak, yoksa ona başörtülü rol yazmam gerekecek. Rolü ona göre uyduramam, o role uysun. Girecekse başörtülü derse girecek, ama rol ne gerektiriyorsa onu yapacak." dedi. kaynak haber7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Doğrudur, başörtüsünü takan, başörtüsüne yakışır bir şekilde davranarak yerini bilmeli ... Serbestlik geldiği zaman olur olmaz heryere uzanacaklarsa, başötürüsü yasağında da hayır var demek gerekiyor.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() [/quote] Alıntı:
![]() :-X :-X :-X |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() " Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela yazmaz kul azmadıkça " Mevlanın bir bildiği var ki bu belalar başımıza musallat oluyor ... evet, özgürlüğü bulduk diye o örtünün değeri verilmeyecekse, bunda da bir hayır vardır ! VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Evet bende buna katiliyorum.Cunku tesetturlu bir bayan her rolu oynayamaz.(Inanclarina hakikaten bagli ise)Fakat egitim almak elbette ki en dogal hakki.Gider guzelce oyunculuk egitimini alir.Yalniz senaristler sirf o bayana gore ozel rol yazamaz bu cok sacma olur.Fakat soyle birsey var,tesetture uygun sahnelerde boyle bir oyuncu tercih edilebilir.Boyle bir oyuncu varsa tesetture uygun sahnelerde kesinlikle kullanilmalidir.Tutupta basi acik birini rol icabi kapatacagimiza,zaten tesetturlu olan birisini oynatmak daha iyi olur gibi geliyor bana. ;)
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() o örtünün değeri tiyatro oynamakla değizmez.nedense erkekler bu konuda pek dertli.arada bir size devredelim bu yasağı bakalım böyle şeyler denilince hoşunuza gidecek mi...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Benimde anlamadığım mevzu, bayanlar sadece kendilerini mi bayan zannediyorlar? O dertlenen erkeklerin " bacıları " yokmudur acaba ? Yada burada yazılan yorumları şahısları için mi sanıyorlar ? Öyle bir düşünce varsa belirtmek isterim ki, kardeşim tabirini kullanmadığım hiçbir bayan şahsım için " bacı " sıfatına girmemektedir. Ben yorumları sadece kendime " bacı " bildiklerim için yazıyorum. O nedenle kimse üzerine alıp gocunmasın.
VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() çok güzel..
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() kısacası dormen başörtülü tiyatroda görmek istemiyo.zaten akıllı bir başörtülü kardeşiminde senin tiyatronda işi olmaz ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|