|
12-18-2013, 21:31 | #1 |
Bakan Gülerin Oğlunun Evinde Para Sayma Makinesi ve Kasa Çıktı
BAKAN GÜLER'İN OĞLUNUN EVİNDE PARA SAYMA MAKİNESİ VE KASA ÇIKTI
Güncel - 18 Aralık 2013 16:30 İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu Barış Güler'in evindeki aramanın fotoğrafları ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’in dünkü operasyonda evine yapılan baskında kasalardaki paralara el konduğu bildirildi. Radikal'in haberine göre, kasalardan çok miktarda döviz ve TL çıktığı iddia ediliyor. Evde yapılan aramada çekilen fotoğraflar, ele geçirildi.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-18-2013, 21:36 | #2 |
Sadece 2. kasa yazan sağdaki kağıda göre 300.000 üç yüzbin euro var. Kasalar, paralar, kasalar, rüşvetler, bunlar ciddi ithamlar. Görüntülerde destekliyor.
|
|
12-18-2013, 22:22 | #3 |
İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlu yolsuzluk yapıp suç işlemişse mahkeme tarafından hak ettiği cezaya çarptırılacaktır.
|
|
12-18-2013, 23:24 | #4 |
Hocam Muammer Güler istifa etmeli. Oğlu içeride iken o görevde olması doğru değil.
|
|
12-18-2013, 23:45 | #5 | |
Alıntı:
Suçun şahsiliği ilkesi, hem İslam'ın hem de uluslararası hukukun temel ilkeleriden biridir hocam. Hiçbir baba, evladının suçlarından, hiçbir evlat da babasının suçlarından sorumlu tutulamaz. İslam'ın en büyük düşmanlarından Ebu Cehil'in oğlu İkrime hazretleri iman ederek sahabe olmuş ve Allah yolunda savaşırken şehid olmuştur. Bu meseleye şöyle bakmalıyız: Birincisi, şu anda bir soruşturma yürütülmektedir. İçişleri Bakanı Muamer Güler'in oğlu, zanlı durumundadır ve hakkında mahkûmiyet tesis edilmemiştir. İkincisi, eğer İçişleri Bakanı Muammer Güler'in oğlunun yaptığı iddia edilen yolsuzluk tespit edilip onun hakkında mahkûmiyet kararı verilse bile, onun yaptığı yolsuzlukla babası Muammer Güler'in bağlantısı tespit edilmemişse, Muammer Güler, oğlunun yolsuzluğu sebebiyle sorumlu tutulamaz. |
||
12-18-2013, 23:54 | #6 |
Başbakan öyle demiyor ama hırsızlık babadan oğula geçer diyor.
Ankara'da ki emniyet müdürleri niye alındı. Onlar naptı. Dün iyiydi de bugün nolduda kötü oldu. Emniyet mensupları İç İşleri Bakanıana bağlı ve 40'a yakın müdür görevden alındı. Bunları alan imzalar kime ait. Muammer Güler'e ait. Hocam lütfen objektif olalım. |
|
12-19-2013, 00:38 | #7 | |
Alıntı:
Ben objektifimdir hocam, merak etmeyin. AK Parti, ısrarla başkanlık sistemini savunmasına karşın, koyu bir AK Partili olduğum halde başkanlık sistemine karşı olduğumu ve başkanlık sistemi, halk oylamasına giderse o halk oylamasında 'hayır' oyu kullanacağımı birden fazla kez belirtmişimdir. AK Parti Forum'da arama yaparsanız o mesajlarımı görebilirsiniz. Objektif olduğumun diğer bir kanıtı da dershane meselesidir. AK Parti'nin dershaneler konusunda yanlış yaptığını, dershanelerin zorla kapatılmasına karşı olduğumu içeren mesajlarımı siz de görmüşsünüzdür. Burada da bir yanlış yapıldığını düşünürsem, öyle bir kanaate varırsam, yanlış olduğuna inandığım bir uygulamayı savunmayacağıma emin olabilirsiniz. Bu olayı sadece bir yolsuzluk meselesi olarak değerlendirirseniz yanlış yaparsınız. İktidarda AK Parti Hükümeti var ve hükümette olan AK Parti'nin kamuoyu desteği hâlen % 50'ler civarındadır. Yolsuzluk operasyonunu AK Parti'ye karşı bir operasyona dönüştürüp, Türkiye'nin içerdeki belki de neredeyse tek temel meselesi olan Kürt sorununu, CHP-MHP faşizm koalisyonu kurdurup Kürtçüleri katliama uğratarak çözmeye çalışma çabası içinde olanlar var. Şunu bilmeliler ki, Kürt sorununu, Kürtçüleri katliamlara uğratarak çözemezler. Boşuna uğraşıyorlar. Konu Cihannur tarafından (12-19-2013 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.. |
||
12-19-2013, 03:56 | #8 | |
Alıntı:
Basbakan bu sözü ne zaman demis, ben hiç duymadim Ha simdi diyeceksinki isine gelmeyen laflari duymamazliktan geliyorsun ama samimi olarak söylüyorum Hem söylediyse ne olmus Basbakanin her dedigi dogru diye bir kanunmu var, ben onu Allah için seviyorum Allah yar ve yardimcisi olsun. Konu Isikveren tarafından (12-19-2013 Saat 09:57 ) değiştirilmiştir.. |
||
12-19-2013, 00:49 | #9 |
bu haberleri kasıtlı yapmak ve kasıtlı belaltıvurmak kanı bozukluktan başka bişey değildir... bil başına geçip artistlik yapmak güzel... hadi hodri meydan o kadar biz bu işi yaparız diyen varsa çıksın meydana...
|
|
12-19-2013, 01:01 | #10 | |
Alıntı:
Bu milletin bir kuruşunu yiyen kim olursa olsun kanı bozuk odur. Bu ister Cumhurbaşkanı, başbakan, paşa, bakan kim olursa olsun. Bu kadar işi bi sana iki bana diye mantıkla yaparsan birgün bir yerlerden çıkar. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|