|
![]() |
#1 |
![]() ERDOĞAN'LI KUPÜR PAYLAŞIM REKORU KIRDI
![]() Güncel - 18 Aralık 2013 15:15 Bazı bakan çocukları ile yine bazı bakanların adının da karıştığı büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu'nun ardından sosyal medyada paylaşım rekoru kıran gazete kupürü... Dün gerçekleştirilen 'Büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonu'nun ardından sosyal medyada, Başbakan Erdoğan'ın geçmiş yıllarda yaptığı "Yolsuzluğu, babam yapsa cezalandırırım." açıklamasının yer aldığı gazete kupüru, paylaşım rekoru kırdı. Dün yapılan büyük rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda bakan çocukları, üst düzey bürokratlar ve ünlü işadamları gözaltına alınmış, bazı bakanların isimleri de rüşvet suçlamalarına karışmıştı. Başbakan Erdoğan'ın, belediye başkanlığı döneminde söylediği ''Yolsuzluğu babam yapsa cezalandırırım'' sözünün yer aldığı gazete kupürü de sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. İşte, o gazete kupürü: ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Konuyu herkes yanlış anlamış: "Babam" yapsa cezalandırırım diyor. "Bakan" yapsa demiyor. Lütfen bu ayrıntıya dikkat edelim.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok komik! AK Partili hangi görevli kişi yolsuzluğu yaparsa yapsın AK Parti tarafından ihraç edilir inşaallah. AK Parti'yi tanıyamamışsınız. AK Parti, tertemiz-ak bir siyasi partidir Allah'a şükürler olsun ve AK Parti'nin en önemli özelliklerinden biri de ismiyle müsemma tertemiz-ak bir siyasi parti olmasıdır. AK Parti, tertemiz-ak bir siyasi parti olarak kurulduğu ve bugüne kadar da tertemiz-ak bir siyasi parti olarak geldiği gibi, var olduğu müddetçe de daima tertemiz-ak bir siyasi parti olarak var olacaktır inşaallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Sayin akbursa arkadasim, sizin yazmis oldugunuz mesajlari okuyorum ve hayret ediyorum Neden kendinizi akbursa olarak tanimliyorsunuz Benim haddime degil ama tezat olusturuyor..kafam karisiyor Devamli olaylara negatif yaklasiyorsunuz... Madem ak partiyi sevmiyorsunuz ( sevmekte zorunda degilsiniz elbette ) ama sadece merak ettim. Kusura bakmayin haddimi astiysam özür... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Hocam elbet Ak partiliyim. Üyelik tarihim 2010 yılı dikkat edersiniz. Yıllardır oy veriyoruz. Nasıl oy verip desteklediysem kimse kusura bakmasın eleştirmeye hakkım var. Ak parti içinde pislik varsa derhal temizlenmeli. Şu an parti içerisinde yapılanlar ört bas yapmaya yönelik. Bu bana göre değil genelin düşüncesi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Yıllardır bu memlekette insanlar ataturku ataturkcuyuz diyen veletlerin hâl ve hareketlerinden dolayi sevmedi. Aynisi sizden dolayı hocaefendinin başına gelmesin. Yazik olur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|