AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 12-31-2013, 12:37   #1
Kullanıcı Adı
safahat
Unhappy STV yi protesto
STV televizyon kanalını protesto ediyorum!

Yıllardır kendi tabirimle manevi kanallar diye adlandırdıklarımınden biri bulunan STV Televizyon kanalı son dönemlerdeki akıl almaz dönüşü ve bu halde yaptığı haber yayıncılığı, kısacası ülkemin güzel insanlarının birbirleri arasında çekişme ve tartışmalardan kin ve öfkeye kadar uzanan kardeşlik atmosferinin zedelenmesine varacak kadar ayrımcılığa sebeb olması beni ziyadesi ile üzmüştür.

Ne yapabilirim diye araştırırken aşağıdaki linkle karşılaştım.
Benim gibi düşünen nice şikayetcileri orada gördüm, lütfen STV hakkında birbirimizi kırmak yerine hepimiz oraya gidip şikayetimizi belirtelim.

İşte burası;

Samanyolu TV (STV) Şikayetleri Kutusu

Oradaki şikayet yorumlarından sadece birisi (üstelik o kesimden bir kardeşimiz);

Saman yolu tv nin dikkatine
Ben yıllardır hizmet hareketini beğenen takdir eden bir vatandaş olarak üzüntümü belirtmek istiyorum, bilhassa Fethullah Gülen hocaefendinin emeklerini inkar etmek asla ona çamur atanlarla birebir mücadele eden insanlar olarak, birkaç gündür samanyolu tv yi izliyoruz ,halk tv nini yaptığı haber proğramdan fazlası var eksiği yok.Ben bir eğitimci olarak yıllarca konum olarak zaman gazetesine abone oldum.halen çocuklarım abone. samanyolu darsanlerini örnek gösterdik,göstermeye devam ediyoruz.SİZ cemaat olarak başbakan ve arkadaşlarına yüklenip,düşmanların yapmadıklarını siz yaparsanız ,yaptığınız belli samanyolu tv açmaya korkuyoruz,kitaplığımdaki en değerli kitaplar hocaefendinin kitaplarıdır.Böyle yayın yaparsanız bizim gibi milyonlarca müslüman üzülüp incinecekler ve size ve cemaate ,neşriyatlarını olan taleplerini gözden geçirecekler,müslümanları kapıştırdık diye şimdiden çakallar gibi ürümeye başladılar.bu milletine dinine varlığına düşman olanların ekmeğine yağ sürmeyin.

safahat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-31-2013, 13:46   #2
Kullanıcı Adı
mplatcs
Alıntı:
safahat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
STV televizyon kanalını protesto ediyorum!

Yıllardır kendi tabirimle manevi kanallar diye adlandırdıklarımınden biri bulunan STV Televizyon kanalı son dönemlerdeki akıl almaz dönüşü ve bu halde yaptığı haber yayıncılığı, kısacası ülkemin güzel insanlarının birbirleri arasında çekişme ve tartışmalardan kin ve öfkeye kadar uzanan kardeşlik atmosferinin zedelenmesine varacak kadar ayrımcılığa sebeb olması beni ziyadesi ile üzmüştür.

Ne yapabilirim diye araştırırken aşağıdaki linkle karşılaştım.
Benim gibi düşünen nice şikayetcileri orada gördüm, lütfen STV hakkında birbirimizi kırmak yerine hepimiz oraya gidip şikayetimizi belirtelim.

İşte burası;

Samanyolu TV (STV) Şikayetleri Kutusu

Oradaki şikayet yorumlarından sadece birisi (üstelik o kesimden bir kardeşimiz);

Saman yolu tv nin dikkatine
Ben yıllardır hizmet hareketini beğenen takdir eden bir vatandaş olarak üzüntümü belirtmek istiyorum, bilhassa Fethullah Gülen hocaefendinin emeklerini inkar etmek asla ona çamur atanlarla birebir mücadele eden insanlar olarak, birkaç gündür samanyolu tv yi izliyoruz ,halk tv nini yaptığı haber proğramdan fazlası var eksiği yok.Ben bir eğitimci olarak yıllarca konum olarak zaman gazetesine abone oldum.halen çocuklarım abone. samanyolu darsanlerini örnek gösterdik,göstermeye devam ediyoruz.SİZ cemaat olarak başbakan ve arkadaşlarına yüklenip,düşmanların yapmadıklarını siz yaparsanız ,yaptığınız belli samanyolu tv açmaya korkuyoruz,kitaplığımdaki en değerli kitaplar hocaefendinin kitaplarıdır.Böyle yayın yaparsanız bizim gibi milyonlarca müslüman üzülüp incinecekler ve size ve cemaate ,neşriyatlarını olan taleplerini gözden geçirecekler,müslümanları kapıştırdık diye şimdiden çakallar gibi ürümeye başladılar.bu milletine dinine varlığına düşman olanların ekmeğine yağ sürmeyin.
Aslinda bu tur sikayetleri pek bir onemi yok. Cunku adamlar bir mal satmiyorlar (yalan !) bilgi (+iftira) satiyorlar. Ben su mali aldim da kotu cikti denemeyecek bir durumdalar. Tabi ki her koldan girismek lazim bu islere bu tur siteler de kullanilabilir. Ancak, olan olaylar ortada, goren gordu ne oldugunu. Bediuzzaman'in talebeleri bile isyan ettiler bu ise.

Yapilacak sey direk bu tur hareketlerin yerine maddi yaptirimlar uygulamak. Yani eger senin bu gruba ait bir gasteye (!) aboneligin varsa iptal edeceksin ve bunu duyuracaksin. Iste bu duyurma kismi o tur sitelerde kismen yapilabilir. Ama organize olup, bu tur hareketleri topluca gerceklestirmek daha onemli ve etkili. Mesela insanlar toplanip, biz Zaman gastesi (!) uyelimizi iptal etmek icin gastenin (!) binasina gidiyoruz/yuruyoruz deseler ve binadan ciktiklarinda, bir kisi temsilen konusma yapsa, olay kesin aksam haberlerinde.

Ya da dusunsene bunlarin dershanelerinde ki ogrenciler topluca dershane yonetimine gidip, kayitlarini iptal ettiriyorlar ve cikista kameraler karsisinda bir konusma yapiyorlar.

Buradan soralim, bu tur organizasyonlari yonetebilecek arkadaslar var mi aramizda...
mplatcs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2013, 14:19   #3
Kullanıcı Adı
Isikveren
Sahsen ben samanyolu, samanyolu haber, bugün tv, kanaltürk tv hepsini receiverden çoktaaaaan sildim
Darisi sizin basiniza :-)
Isikveren isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-31-2013, 15:37   #4
Kullanıcı Adı
mplatcs
Alıntı:
Isikveren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sahsen ben samanyolu, samanyolu haber, bugün tv, kanaltürk tv hepsini receiverden çoktaaaaan sildim
Aynen...
mplatcs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 19:53   #5
Kullanıcı Adı
Yıldırım
Gülen Camiasını artık bir bütün olarak göremiyorum.Kendi içinde parçalara ayrılmış durumda.Samanyolu'na gelincede tek kelimeyle rezalet...Halk TV'yle yarışır hale gelmiş.
Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-01-2014, 19:57   #6
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı:
Yıldırım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Gülen Camiasını artık bir bütün olarak göremiyorum.Kendi içinde parçalara ayrılmış durumda.Samanyolu'na gelincede tek kelimeyle rezalet...Halk TV'yle yarışır hale gelmiş.
Beğeniriz beğenmeyiz, HALK TV yayın çizgisini hiç bozmamış bir televizyon. STV ise dün AK dediğine bugün KARA diyor. Hayır bir de gidip Erdoğan'ın değiştiğini gösteren videoyu yayınlamışlar Yahu Erdoğan değişti hadi de sizdeki değişimi nasıl açıklayacaksınız derler adama, gülenistler azıttı Allah ülkemizin yardımcısı olsun.
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-02-2014, 19:01   #7
Kullanıcı Adı
h4bib
Isikveren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende aynısını yapmayı planlıyorum.
h4bib isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)