12-30-2007, 03:49 | #1 |
SÖZÜM ONA SEN!
SÖZÜM ONA SEN TABKoptu inceldiği yerden, al işte! Bıçak kemiğe dayandı, seller azdı… Bir anlaşmazlık, bir anlaşılmazlık var bu işte! Bitti nihayet, aşka bakılırsa, çektiklerimiz azdı… Bağlar, bağlamlar, bağlantılar koptu! Sadakat, riayet, feragat; hepsi yoklar… Aşk, can, cici; siyaha çalan sevda birer koftu! Şimdi ayrılıklar, gözyaşları, hezimetler bizi yoklar… Üçüncü bir müdahaleye etmedi toprak müsaade! Yapraklar solmakta bir kez de biz yoluna… Kıvamımda sen solumaktayken ben, senden ziyade! Birileri fısıldıyor: “ ben sonuma, sen yoluna”… Bir şehirlerarası otobüs daha belirdi ufukta! Bir yol boyu daha hüzün aldım soluma… Bir kaçış daha; umut da nokta, ufuk da! Birileri fısıldıyor: “yeter artık, naçar soluma”… Kumbaramda hasretler, kalp kırıkları, yoz doğumlar! Bozuk çalıyorum, bozdurup bozdurup harcıyorum… Beni eli tutulur, gözü görülür bir güzel değil, tekerrürlerim doğrular! İntiharla meşgulüm şu sıralar; son jetonumu harcıyorum...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-30-2007, 10:07 | #2 |
SÖZÜM ONA SEN!
tunahan büyük yeteneksin..helal olsun valla :D ;)
|
|
12-31-2007, 00:02 | #3 | |
SÖZÜM ONA SEN!
Alıntı:
|
||
12-31-2007, 12:47 | #4 |
SÖZÜM ONA SEN!
Vay vay vayyyyy!Tunahan sende şairmişsin be kardeşim...Kim yazdırdı sana bu şiir'i? Ama hiç bişey de tek taraflı değildir biliyorsun... ;) ;)
Emeğine sağlık arkadaşım |
|
01-01-2008, 20:46 | #5 |
SÖZÜM ONA SEN!
Anlam derinliği olan şiir yazıyorsun. Biz okurken tat alıyoruz ama şunu söyleyim ki (tecrübeden sabittir ) şiirlerinin açıklamasını ve hikayesini bir de senden dinlediğim zaman daha ayrı bir tat alıyorum.
Yaşıyorsun, yazıyorsun. Allah kalemine zeval vermesin kardeşim... |
|
01-01-2008, 20:51 | #6 |
SÖZÜM ONA SEN!
bir şiiri sevmek için kendinden birşeyler söylüyor olması yeterli duygu her yerde aynı duygu güzel şiir bence..
|
|
01-01-2008, 20:52 | #7 |
SÖZÜM ONA SEN!
Mükemmel.Dİğerleri de çok güzeldi fakat bunun tadı daha bir başka sanki bana göre.Üslup çok hoş.Okudukça tekrar okumak istedim.Yüreğinize ve kaleminize sağlık +1
|
|
01-01-2008, 22:23 | #8 |
SÖZÜM ONA SEN!
gercekten cok guzel....
|
|
01-01-2008, 23:50 | #9 |
SÖZÜM ONA SEN!
harika
|
|