07-05-2007, 15:00 | #1 |
BUYURUN SİZE 3 Hilal çağrışımlı CHP seçim afişi KUR YAPIYORLAR
"Oylar ya MHP'ye ya CHP'ye" diye başlayan bir propagandanın ardından gelişen olaşlar sonucu Türkiye bir kez daha seçim sandığına giderken bu afiş yaşanan sürecin ruhunu gözler önüne seriyor.
YAKINDA NİKAHLARI KIYILIR MHP.CHP.OLUR MCHP.ÇOK ACI
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-05-2007, 16:57 | #2 |
yuh be bu ne ilginç gerçi provaskasyonda olabilir ama bende bi sosyal demokratım ve bunları yapanlar harbiden sapıtmış...
|
|
07-05-2007, 18:44 | #3 |
Katılıyorum.
AKP'ye başka türlü karşı koyamayacaklarını anladıkları için butür şeylere başvuruyorlar ama bunlardan da bir sonuç alamayacakları ortada. |
|
07-05-2007, 18:59 | #4 |
kesinlikle katılıyorum bizle baş edemiyeceğini anlayanlar telaş içindeler şuan =)
|
|
07-07-2007, 19:20 | #5 |
işin içinde mhp ve chp varsaa neden olmasın ki. bundan önce kurt ile kuş arkadaşlık yapmıştı şimdi kurt yanına okları aldı
|
|
07-08-2007, 13:11 | #6 |
Hepsi Birleşse Bi AkParti edemez Boşverin...
|
|
07-08-2007, 13:39 | #7 | |
Alıntı:
|
||
07-08-2007, 14:38 | #8 |
ne garip bütün partiler bir partiye karşı siper aldılar bunlardan en garibiyse muhalefette chp den geri kalır yanı olmayan saadet partisidir. destek olacağına köstekleşiyor!
|
|
07-08-2007, 15:31 | #9 | |
Alıntı:
|
||
07-08-2007, 23:21 | #10 |
hiç yakıştıramıyorum chpden çok mhp muhalefet oluyor hayır bari doğru düzgün konuşsa içim yanmayacak resmen chpnin köpeği oldular yaa mhp anap dsp dyp hepsi aynıı syn meclis başkanımız Bülent arınç babamın samimi arkadaşı abisidir babam anlatır bu ihtilal zamanında Bülent abimiz ülkücü gençlere sahip çıkmış onları hiç bir ücret talep etmeden ve almadan mahkemede savunmuş ve özgürlüklerine kavuşturmuş onlarda borçlarını chpnin kovasına su taşıyarak ödüyorlar şerefsiz bunlar!!!
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|