|
![]() |
#1 | |
![]() Gerçekten yazıklar olsun diyorum. Burada yıllar önce yine karanlık odaklar tarafından sızdırılan-oluşturulan dijital askeri-darbe verileri ile ilgili yapılan muhabbetleri hatırlıyorum da " NEREDEN GELİRSE GELSİN SONÇTA SES KAYDI İŞTE YEA" diyenler..
Alıntı:
Şu en son geçen Kuran'a saygısızlık yapılan görüşme akp dışında başka bir partinin yapılanması içerisinde geçse linç etmiştiniz, hatta "alevi laik solcu" lar yapar tabi falan da derdiniz. 5 yıldır yazıyordum burada ama gerçekten artık tadı kaçtı, Allah akıl fikir versin, sorgulamayı nasip etsin diyorum. Çünkü gerçekten bu işin sonu iyiye gitmiyor, adamların suçlu olduğu tamamen onaylansa bile demekki umurunuzda olmayacak. Ben bu umursamazlığı gösteren kimseye hakkımı helal etmiyorum, 1 kuruşumun bu adamlara gitmesine göz yuman herkesi de Allah ıslah etsin. Forumdaki zaten muhabbetim olan herkesi 2 yıl önce ilk üyeliğim dahil olmak üzere silmiştiniz. Sırf bir arkadaşın hatrına tekrar yazmaya başlamıştım ama gerçekten artık kaldıramıyorum, bu üyeliğimi de silmenizi rica ediyorum. Tabi bu konuda bir sakınca yok kalsın, insanlar görsün neyin ne olduğunu sonuçta kurallara aykırı birşey de yazmadım. Hayırlı akşamlar.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evet bence de forum yönetiminde sıkıntı var...
Hala Bu Paralelleri atmamışlar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Şantajcı Montajcı Haramzade Paralellerin yayınladıkları ses kayıtlarının forumumuzda yayınlanmasını uygun görmüyoruz. Türkiye'ye, Müslüman Türk Milleti'ne ve AK Parti'ye karşı girişilen alçakça operasyona, kendisini vatanımızın ve milletimizin evladı olarak gören herkes karşı durmalı.
Millet Eğilmez Türkiye Yenilmez. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Başbakan Erdoğan'ın sözlerinden sonra da duruşum değişmemiştir. AK Parti Forum'daki daha önceki mesajlarımı oku. Fethullah Gülen Hocaefendi'yle ve Gülen Cemaati'yle, Bir Kısım Gülen Cemaati olan Şantajcı Montajcı Haramzade Paralelleri ayırıyorum. Fethullah Gülen'in, o Şantajcı Montajcı Haramzade Paralellerle birlikte hareket ettiği kanaatinde değilim. AK Parti Forum, demokratik ve özgürlükçü bir platformdur. Daha öncelerde olduğu gibi bundan sonra da burada özgürce yorumlarda bulunabilirsin. Fakat şunu da bilesin ki, ülkemize ve milletimize karşı saldırıya geçmiş olan şer şebekesi Şantajcı Montajcı Haramzade Paralellerin alçakça operasyonlarına forumumuzda müsaade edemeyiz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|