AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 04-05-2014, 02:12   #1
Kullanıcı Adı
algerden
Standart NANKÖRLER
Kendi kendime düşünüyorum da sevgili Kadir Topbaş abimize chp'li bile olsam oyumu verirdim.Bu yaşında İstanbul için hala koşturan böyle güzel bir kişiye değil de nasıl Sarıgül'e oy verirler.Önceden karşıya geçmek eziyet iken metrobüs denen ve ortalama 3tl ye İstanbul çıkışına kadar gidebildiğimiz vasıtayı getiren, yolları çiçeklerle adeta tablo haline getiren, yani saymakla bitmez.... gelip bu insana oy vermiyosunuz (sözüm partinin adı sadece chp olduğu için o partiye verenlere ) ve kapalı bir kutuya oy veriyorsunuz, Allah'tan korkun. Ama takdir-i İlahi o güzel insan yeniden İstanbul'un başında. Şu verdiğim örneği bir daha inceleyin chp'li kardeşlerim.Kadıköy İstanbul'un en önemli merkezlerinden biridir ve malesef chp kontrolünde köhne bir yer olmaktan çıkamamıştır,lütfen bir daha düşünün oy verirken,

Saygılar

algerden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-30-2014, 15:14   #2
Kullanıcı Adı
Lasmuk
İstanbul belediyesi gerçekten iyi çalışıyor bencede. Ama bide yaptığı herşeyi fazla paraya yaptırmasa oylarını çok fazla arttırır bence. Yaptığı her hizmet illa ederinden fazla ödeniyor. Bunu her hangi bir ihalesinin dosyasına bakarak görebilirsiniz. Mmob dan belgeleri edindbilirsiniz
Lasmuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2014, 18:08   #3
Kullanıcı Adı
Charoun
Aynı olayları bende şahsen Bursalı bir vatandaş olarak Bursa Büyükşehir Belediyesinde düşünüyorum. Daha düne kadar minibüslerde ezilip sıkıştığımızı ne çabuk unuttularda bir cehape- paralel yapı adayına oy verdiler şaşıyorum. Daha düne kadar birlikte oturup Erdoğan'ı yere göğe sığdıramadığımız mısırdaki darbe olaylarından sonra onların Erbakan'ını devirdiler ama yakında Erdoğan gibi bi liderleri çıkar diyen ölüler bile kalksın Ak partiye oy versin diyen cemaatci abilerimiz nasıl olduda bu kadar Erdoğan'a kin ve nefret duymaya başladılar aklım almıyor. Yaptıkları bütün hizmetleri red edip sadece Erdoğan'a yükleniyorlar. Ama Allah büyük bugün milli iradenin tam karşısında duran devletimizi bölmek için dış güçlere iş birliği yapan dinler arası diyalog gibi bi saçmalıkla masonluğa hizmet için hazırda bulunan bu paralel yapıya karşı Allah'ın izni ile zafer bizim olucaktır. Lütfen bütün Ak Partili kardeşlerim bu paralel yapıya karşı mücadeleyi Erdoğan'ın davası olarak değil milletimizin birliğine karşı çıkan bu insanlara karşı hepimizin davası olarak görmelidir
Charoun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)