AK Gençliğin Buluşma Noktası
Organizasyonlar ve Kampanyalar Organizasyonlarımız ve Kampanyalarımız.

Stil
Seçenekler

Alt 01-05-2008, 00:40   #1
Kullanıcı Adı
berat_52
Standart GENÇLİK KOLLARI 2.OLAĞAN KONGRELERİ
ARKADAŞLAR 19.OCAK.2008 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK OLAN ORDU GENÇLİK KOLLARI 2. OLAĞAN KONGRESİNDE SİZLERİDE ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR VE KIVANÇ DUYARIZ.

AK PARTİ ORDU GENÇLİK KOLLARI İL BŞK. YRD.
BERAT ZAVALSIZ

berat_52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-05-2008, 00:50   #2
Kullanıcı Adı
Nazende
İmkanım olsa soğuk veya uzak demeden düşerdim yollara ama cam fanusların içindeyim hala :'( Artık benim yerimede kutlayın...
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 00:51   #3
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Allah şimdiden Hayırlı Uğurlu etsin. Seçilecek arkadaşa başarılar dilerim.
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 01:52   #4
Kullanıcı Adı
kobbal
GENÇLİK KOLLARI KONGELERİNİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİYCEMDE HER KONGREDE BİR MUKUHAT BİR PİSLİK ÇIKIYO HERKES KENDİ DELEGELERİNİ YAZIYO BUNA BİR ÖNLEM ALINMALI

YİNEDE BAŞKAN VE ADAYLARA VE SEÇİM İŞLERİ BÖLÜMÜNE BAŞARILAR DİLERİM
Alt 01-05-2008, 02:19   #5
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
kobbal Nickli Üyeden Alıntı
GENÇLİK KOLLARI KONGELERİNİ HİÇ SEVMEDİM SEVMİYCEMDE HER KONGREDE BİR MUKUHAT BİR PİSLİK ÇIKIYO HERKES KENDİ DELEGELERİNİ YAZIYO BUNA BİR ÖNLEM ALINMALI

YİNEDE BAŞKAN VE ADAYLARA VE SEÇİM İŞLERİ BÖLÜMÜNE BAŞARILAR DİLERİM
biz çankayada muhteşem bir kongre geçirdik..yönetim kurulunda temayül yoklaması yapıldı ve iki adayın ismi öne çıktı..ve tevafuktur ikisi de aynı oy almış..sonra il ve genel merkez bazında görüşmelere başladılar..ikisi de 'ben olmayayım arkadaşım olsun' diyorlar..çok ciddiyim..ve sonunda biri ben olmayacağım dedi ve volkan başkanımız oldu Allahın izniyle...süper bir kongreydi...ayrıca hile ile gelenler de zaten iki üç aydan fazla o koltukta oturamıyorlar örnekleri mevcut....gençlik kolları muhteşem bir deneyim hepinize tavsiye ederim ;)
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2008, 02:22   #6
Kullanıcı Adı
kobbal
SALİHA BAK O ZAMAN OBÜRÜ DE BİDAHAKİ DÖNEM İL BAŞKANLIĞINA YADA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLUR GÖRÜRSÜN SİYASETTE HERŞEY BEKLENTİDİR HERŞEY ADAM KANDIRMAKTIR

KUSURA BAKMAYIN KARDESİM GÖZÜYLE BAKTIĞINIZ ADAM ANINDA SATAR SİZİ HABERİNİZ OLMAZ
Alt 01-05-2008, 02:26   #7
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
kobbal Nickli Üyeden Alıntı
SALİHA BAK O ZAMAN OBÜRÜ DE BİDAHAKİ DÖNEM İL BAŞKANLIĞINA YADA BELEDİYE BAŞKANLIĞINA ADAY OLUR GÖRÜRSÜN SİYASETTE HERŞEY BEKLENTİDİR HERŞEY ADAM KANDIRMAKTIR

KUSURA BAKMAYIN KARDESİM GÖZÜYLE BAKTIĞINIZ ADAM ANINDA SATAR SİZİ HABERİNİZ OLMAZ
ben iki adayı da tanıyorum gerçekten de öyle insanlar değiller...tabii ki beklentileri vardır normaldir de ama adam satmak ya da kayırmak değil...
mesela eski başkanla olmamış ve ahmet başkan genel merkez tarafından atanmış çankayaya.gerçekten muhteşem işler başarmış ben son ayında onunla birlikte olma fırsatı yakaladım ve gelecekte başbakanın koltuğunda görebiliriz diyebileceğim nadir insanlardan ;)
o şimdi ilde görev alacak (hakettiği için) o bakımdan aday olmadı ve yerini en güvenebileceği insanlardan birine bıraktı...kötüler elenir sen meraklanma
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 00:34   #8
Kullanıcı Adı
berat_52
ARKADAŞLAR ÇOK SAMA BİR TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ. DİĞER PARTİLERDE BIRAK GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ ADAMLAR İL KONGRESİ BİLE YAPAMIYOR. SİZ BURDA HİLEDEN BAHSEDİYORSUNUZ. NE HİLESİ KARDEŞİM ÇALIŞAN KAZANIR. ALLAH HER ZAMAN HAK EDENE HAKKINI VERİR. ALLAH HER ZAMAN İYİLERLE BERABERDİR. O YÜZDEN KOBBAL NİCKLİ ARKADAŞA KATILMIYORUM. HEM BİZ AK GENÇLİĞİZ HİLEYLE HURDAYLA İŞİMİZ YOK. ALLAH HER DAİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH
berat_52 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-06-2008, 00:39   #9
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Alıntı:
berat_52 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞLAR ÇOK SAMA BİR TARTIŞMA YAPIYORSUNUZ. DİĞER PARTİLERDE BIRAK GENÇLİK KOLLARI KONGRESİNİ ADAMLAR İL KONGRESİ BİLE YAPAMIYOR. SİZ BURDA HİLEDEN BAHSEDİYORSUNUZ. NE HİLESİ KARDEŞİM ÇALIŞAN KAZANIR. ALLAH HER ZAMAN HAK EDENE HAKKINI VERİR. ALLAH HER ZAMAN İYİLERLE BERABERDİR. O YÜZDEN KOBBAL NİCKLİ ARKADAŞA KATILMIYORUM. HEM BİZ AK GENÇLİĞİZ HİLEYLE HURDAYLA İŞİMİZ YOK. ALLAH HER DAİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH
amin kardeşim. sana diğer partilerle ilgili sözlerinden dolayı hak veriyorum. adamlar il kongrelerini bile atama ile yapıyorlar. biz ise demokratik yollarla seçim, kongre yapıyoruz. Başbakanımızın deyimi ile biz o çürük patatesleri attık artık. yeni kurulan bir partiydik ilk dönemki kongrelerde tabii ki yanlış tercihler de yapılmıştır. Ama artık o kendi menfaatleri için Ak Partiyi araç kullanan insanlar kalmadı.
Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-10-2008, 17:11   #10
Kullanıcı Adı
ozzi
SA ARKADASLAR İSTANBUL KONGRESİNİN TARİHİNİ BİLEN VARMI??
ozzi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)