![]() |
#1 |
![]() http://beyazgazete.com/video/webtv/s...zu-439075.html
http://m.sabah.com.tr/gundem/2015/06...en-bomba-video
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() HAYAL BU TÜRK MİLLETİ RED CEVABINI VERİR VATAN HAİNLERİYLE AYNI KOLTUKTA OTURAMAZLAR MÜSADE ETMEYİZ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bence 3 tane seçenek var. Ak Parti-Chp koalisyonu, Ak Parti-Mhp kalisyonu ve erken seçim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ak parti - chp koalisyonu düşünülemez fakat mhp ile bi ihtimail düşünülebilir. mhpnin de geçmişte koalisyon hükümet yaptığı zamanlardaki durumunu bildiğimiz için en iyisi erken seçim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Şu anda yapımıza davamıza sevdamızın yanına hiç bir parti yakışmıyor. Bu bir gerçek. Ama ortak bir hedef uğruna birleşip teröristi meclise sokan iki muhalefet partisi gün gelir o teröristle ortakta olur, koalisyona da gider. Bu da beni korkutuyor açıkçası
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() oyle yada boyle zaten erken seçim olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() hdp chp mhp birleşip 1 yıl bu ülkeyi yönetsinler istiyorum. yönetsinler ki halk kime oy verdiğini görsün.. zaten ondan sonraki seçinde Ak Parti en az %60 alır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() üçlü çete koalisyonu kursun, on yıl geriye gideriz belki ama millet görür bu çapulcuların ülkeyi ne hale getirdiğini
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İkili yani CHP ve HDP koalisyonuna sıcak bakmıyorum HDP ile hiç bence MHP koalisyonu daha iyi erken seçim hiç bişey kazandırmaz şuan haaa şimdi haaa 3ay sonra en fazla iki veya üç puan kazandırır erken seçimi kesinlikle önermem zaman en iyi ilaçtır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() chp-mhp-hdp koalisyon kursun demek kolay , evet insanlar bunların ne mal olduklarını görür ama iş işten geçer , türkiye kaybeder , Müslümanlar kaybeder , (halkın ak Parti'nin kıymetini anlaması için) belki birkaç aylığına bunlara hükümet fırsatı verilebilir ama uzun süreli asla verilmemeli.ve bunların hükümet olduktan sonra ne kadar sürede hükümetten ineceklerinin bir garantisi yok.
direkt erken seçime gidelim ya da MHP ile geçici koalisyon yapalım; güneydoğudan pkk'yı temizleyelim sonra seçime gidelim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|