AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 01-18-2016, 16:49   #1
Kullanıcı Adı
akses
Lightbulb Hendekçi Akademisyenlere Karşı 5 Bin İmza
Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Aksoy öncülüğünde yayımlanan "Akademisyenler Teröre Karşı" bildirisine 5 bin akademisyen imza attı.

5 BİN İMZA ATILDI

"Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi"nin yayımladığı bildirinin ardından bir grup öğretim üyesiyle, "Akademisyenler Teröre Karşı Bildirisi"ni yayımladıklarını belirten Aksoy, "Üç gün içinde 5 bin imza verildi. Dünyanın çeşitli yerlerinden ve Türkiye'deki üniversitelerden akademisyenler bu kampanyaya imza attı. Teşekkür mailleri ve telefonları aldık. Bildiri, akademik çevrede büyük ilgi gördü" diye konuştu.

Aksoy, bildirideki ana temanın terörün birlikte yaşamı ortadan kaldırmasına karşı çıkmak olduğuna dikkati çekerek, terörün toplumda kardeşlik hukukuna zarar verdiğini ve demokratikleşmeyi engellediğini vurguladı.

Terörün karşısında oldukları için kampanya başlattıklarına işaret eden Aksoy,"Terör, toplumun barış arayışlarını ortadan kaldırmak demek. Şehitlerden, sivil insanların ölümünden terörün sorumlu olduğunu biliyoruz. Artık terörün engellenmesi ve barış sürecinin hayata geçirilmesi gerekir. Toplumda teröre karşı büyük bir tepki var" ifadelerini kullandı.

"4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNÜ DE KALEME ALSINLAR"

Aksoy, teröre destek veren bildiriye imza atan akademisyenlerin, toplumun birlikte yaşama sürecine zarar verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu bildiri devleti suçlayarak toplumsal çatışmayı körüklüyor. Gerçekten barış isteyen akademisyenlerin 4 yaşındaki çocuğun ölümünü de kaleme almaları gerekir. Bunlar için gözyaşı dökmeleri lazım. Bu coğrafyada barış tohumları ancak böyle bir ortamda filizlenebilir. Aksi halde tek taraflı bildiri ve suçlamaların toplumda çatışmayı körüklediğine inanıyoruz."

http://www.ensonhaber.com/teror-kars...016-01-18.html

 

akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-20-2016, 00:46   #2
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
Selamün aleyküm arkadaşlar...Nasılsınız,iyi misiniz.Epey zamandan beri sizlerle bir araya gelememiştim.Nasip şimdi imiş..Hepinize hayırlı geceler diliyorum.Hemen hiç vakit geçirmeden konumuza dönelim.

Artık saflar belli olmaya başladı.Bu mesele, hilal ile salip; vaya Hak ile bâtıl meselesi oldu.
Zalimler,kafirler ve vatan hainleri için yaşasın cehennem!...

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (01-20-2016 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-20-2016, 12:46   #3
Kullanıcı Adı
akses
Standart
Bildiriciler devletten koruma istimişler. Destek çıktıkları terör örgütünden neden istemiyorlar ? Gerçi onlar da kanalizasyonda imha edliyorlar, kendi dertlerine düştüler.
akses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi