|
06-21-2018, 09:20 | #1 | |||
M.İnce : Senin Ağzına S...... İt
Muharrem İnce ŞOK SES KAYDI ortaya çıktı! Senin AĞZINA S.......( İNCE KÜFÜR HALK ŞAŞKIN )
|
||||
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-21-2018, 18:55 | #2 |
Cemil Barlas @secondvirus
beni biraz önce amerikalılar aradı.. muharrem ince misafirhane odasını usulüne göre istememiş dediler.. eğer ses kayıtlarının ahlaki boyutundan bahseden ince’ci çıkarsa yüzüne incenin dünkü konuşmasını çarpın.. hakara makara diye fetö montajarına atıfta bulunuyordu.. sen devletin dairesinde devletin memuruna hakaret ediyorsan o ses bi yerde kayıt olur.. Konu akses tarafından (06-21-2018 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.. |
|
06-21-2018, 19:22 | #3 |
Hüseyin Tarık AydınOnaylanmış hesap @huseyintarik
Muharrem İnce’nin vekilliğini kullanarak polislere, kamu görevlilerine diklenmesi olağan davranışıymış. 2003 yılında da yeğenine ait trafik sigortasız kamyonet için polislere hakaret etmiş, dövmediğine de pişman olmuş. |
|
06-22-2018, 17:35 | #4 |
İnce’nin o rezaletini Kılıçdaroğlu mu servis etti?
CHP'nin reklam kampanyasında "Geliyoruz" yazılı o afişlerde sadece Kılıçdaroğlu var. Yanında yöresinde bit kadar da olsa Muharrem İnce yok. Daha önce de bu köşecikte sormuştum; "Geliyoruz" diyorsun, iyi güzel de, nereye? Söylemiyor! Kendisi için "Geliyoruz" demiş olsa, malumunuz, cumhurbaşkanı adayı olmadı. (Bir tek CHP'nin cumhurbaşkanı adayı partisinin genel başkanı değil.) Başbakan olmak için "Geliyoruz" demiş olsa, yeni sistemde başbakanlık yok. Muharrem İnce için "Geliyoruz" demiş olsa..."Gel Bakalım Muharrem" dediğinde, CHP rozetini İnce'nin yakasından söküp almış, İnce de "partisiz cumhurbaşkanı olacağım" demişti. Başka bir şeye "Geliyoruz" diyor ama acaba neye? Bilmiyoruz. Bizim bildiğimiz şudur: Muharrem İnce'yi aday göstermekle CHP Genel Başkanlığı'nı garantiye almış oldu. Diyecek ki: "Sen değil miydin bana Erdoğan'a yenildin çekil git diyen; aha sende yenildin, yallah." Aldığım duyumlara göre İnce'nin o rezil "şiirimsi"kitabını da Kemal Bey servis etmiş. Şayet doğruysa boşa uğraşıyor. İnce pes edecek biri değil. Hem inatçı hem pişkin. O kadar ki onu hiçbir şey mahcup edemez. Bir okur İnce'nin son "şiirini" göndermiş, doğru mu yanlış mı bilmem ama "Dalyakanus kısmı" İnce'nin asla mahcup olamayacağının da ifadesi. SALİH TUNA |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|