06-26-2018, 10:33 | #1 |
Kılıçdaroğlu'nu Yedirmeyiz
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere MYK'yı topladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da, bugün yapılacak olan kurultaya ilişkin açıklama yaptı. "BÖYLE BİRŞEY OLABİLİR Mİ" CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan istifası istenen Kılıçdaroğlu hakkında yaptığı açıklamada, “Böyle birşey olabilir mi efendim. Kılıçdaroğlu görevine devam edecek. Bugün 3.5 saat toplantı yaptık. Geleceği planladık. Kurultay planımız yok.” dedi. http://www.ensonhaber.com/tuncay-ozkan-kilicdaroglu-istifa-etmeyecek.html
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-26-2018, 11:20 | #2 |
Kemal Bey çok önemli bir müdahale olmadan PARTİYİ ASLA VE KAT'A İNCE'ye bırakamaz...
Bunu bilen İNCE'nin de önünde tek yol YENİ PARTİ KURARAK YOLA DEVAM ETMEK... Bunu yapabilecek mi bilemiyorum. Bu uzun yola çıkar mı kestiremiyorum. Ancak Kemal Bey ile Muharrem Bey yan yana olamaz. Yan yana iki odada bilekalamaz... Aynı mahallede bile oturamazlar... ERGÜN DİLER |
|
06-26-2018, 11:22 | #3 |
Kılıçdaroğlu ve etrafındaki kendi kadrosu seçimlerde baraj altı kalmadığı sürece gitmez. Kendilerini başarısız görmeyen bir guruh
Adam çıkıp açık açık halka 2.tura kalmıştır diye yalan sattı. Bülent Tezcan. Nasıl hala görevdeler insan anlamıyor. Mahmut Tanal "Bu halka, size müstehak" diye tweet atıyor. Özeleştri sıfır. Kabahati kendinde arama 0. Halka faturayı keserek siyaset yapmaya devam. O halde Millette mevcut iktidara Devam der. Siyasette Çıraklar derken Sanırım CB bu arkadaşları kastediyordu. Gerçekten Sayın Erdoğan'ın bunları sürekli yenmesi çok normal. |
|
06-26-2018, 11:28 | #4 |
Böyle bir muhalefet her iktidara nasip olmaz. Allah başımızdan eksik etmesin.
Ama iktidarı ASLA NASİP ETMESİN. CHPye. Kılıçdaroğlu tam layıkları |
|
06-26-2018, 14:23 | #5 |
Az önce basın toplantısı yaptı. Gülme krizine soktu beni. Sen çok Yaşa emi Kılıçdaroğlu.
Seçim döneminde ilginç hamleler yapmştı Chp, sonuç alır yada alamazdı İyi Partiye transfer felan fistan bir çok şey. Chp'nin normal oyu %25-26 seviyelerinde olup, dışardan da bazı partilerden %1-2 kazandığını düşünürsek %27-28 alabilecekken %22.7'ye düşmüş durumda. Cumhurbaşkanı adayı olan kişi Muarrem İnce %30.7 oy alıp %8 fark atmış partisine. Adam aynen şunları söyledi: "Seçimin tek kaybedeni AK Parti'dir. Duvarın yarısını yıktık artık Mecliste çoğunluk değiller (!) (Cumhur ittifakından haberi yok) Belediye seçimlerinde duvarın diğer kısmını yıkacağız tüm veriler bunu gösteriyor (Hangi veriler)" Gerçekten yenildik, kaybettik, başarısız olduk demek bu kadar zor mu? 9 seçimdir yeniliyorsun çekil kenara değil mi? Hayır Ak Parti'nin karşısında böyle zayıf ve cılız bir muhalefet olması gerçekten Ak Parti ve teşkilatlarını da hantallaştırıyor. Kemal Kılıçdaroğlu dağılmış, artık kurduğu cümlelerin hiçbir mantığı kalmamış. Yazık. Finali de güzel yaptı. "Bu partide koltuk sevdalısı olanların yeri yok." dedi. Kendisine diyor sandım bir an |
|
06-26-2018, 21:41 | #6 |
Konu akses tarafından (06-26-2018 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
06-26-2018, 21:52 | #7 |
|
|
06-26-2018, 23:22 | #9 |
Hüseyin Gülerce @huseyingulercee
Göreceksiniz, Kılıçdaroğlu bu fırsatı kaçırmayacak ve Muharrem İnce' yi cami avlusuna bırakılan yetim gibi CHP Genel Merkezinin bahçesine bırakacaktır. İnce, değil 81 ile teşekkür etmek, ABD'de verilen oylar için Pensilvanya'ya da gitse Kılıçdaroğlu'nun hışmından kurtulamaz. Tasfiye için Muharrem İnce'ye salam politikası uygulanacak. Tasfiye zamana yayılacak ve Bay Muharrem ince ince doğranacak. |
|
06-26-2018, 23:36 | #10 |
Yasin ياسين @saglam_irade_
Geziciler, Erdoğan'ı deviremedi ama bu gidişle Kılıçdaroğlu'nu devirecekler Sayın Kılıçdaroğlu, dik dur eğilme bu millet seninle . |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|