|
01-16-2008, 15:19 | #1 |
Dergi ya da gazete kuruyoruz!
Arkadaşlar hepimizin birşeyler yapabileceği akforum dergisi kurmayı öneriyorum. Ya da Ak Forum gazetesi...
Herkesin yapabileceği ve öğrenebileceği birçok iş var. Uzman deneyimlerimizden yararlanabilecek ve aynı şekilde uzmanlıklarından yararlanabileceğimiz istişarenin yapıcı bir unsur haline gelebileceği bir gazete projesi sunuyorum... Herkesin yazabileceği, söyleceği güzel şeyler vardır. Tabii tüm bunlar bu forum sitesinin değerli kurucusunun onayı ve yardımıyla mümkündür. Kendisinden bu konuda da haber beklediğiizi bildirmek isterim. Selamlar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-29-2008, 22:30 | #2 |
bize uyar.varız
|
|
02-29-2008, 23:52 | #3 |
Çok güzel bir düşünce ama bence gerek yok !
Zaman - Yenişafak - Bugün - Vakit - Türkiye gibi gazetelerde herşey yazılıyor anlatılıyor zaten. Bu 5'linin trajını yükseltebilsek en güzeli olurdu. |
|
03-02-2008, 14:04 | #4 |
Bence tüm Ak gençlik teşkilatları kendi bölgelerinde yerel gazate yada dergi çıkarmalıdır... Çünki Basın'ın günümüzdeki önemi bellidir...Reklam çalışmalarında Tüm bölgeler haftalık biere gazete ile çalışmalarını anlatsalar yerel seçimler öncesi çok faydalı olacaktır....
|
|
03-02-2008, 15:47 | #5 |
güzel fikir
|
|
03-03-2008, 14:52 | #6 |
millet bedava gazete satıyor(reklam olacak ama 20 dk diye bir gazete,halkın ahlak degerlerini gözardı eden bu gazete bedava dagıtılıyor ve insanların zihinleri cok gereksiz konularla mesgul oluyor...banane hande yener kimi öpmüş,tarkan kime ne etmiş)bunlara karsılık halkın degerlerine daha yatkın bir gazete cıkarmak cok iyi olabilir.ama gerekli fizibilite calışması yapılmalı,aramızdan bir grup kurup bu kpnu hakkında toplantı yapmak güzel olur diye düşünüyorum
|
|
04-14-2008, 17:57 | #7 | |
Alıntı:
birimiz hepimiz hepimiz birimiz için herşey TÜRKİYE için |
||
04-15-2008, 01:51 | #8 |
arkadaşlar muhteşem olur çok iyi düşünmüşsünüz hem sonra da ankarda sakarya da dağıtırız onları tabi kominist arkadaşlar öldürmezse :D
|
|
04-26-2008, 09:25 | #9 | |
Alıntı:
|
||
06-06-2009, 15:35 | #10 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|