AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-22-2008, 13:31   #1
Kullanıcı Adı
Yavuz_ErTürk
Standart Erdoğan'dan İsrail'e sert uyarı
AK Parti Grup toplantısında, İsrail'in Gazze'ye yönelik uyguladığı ambargoyu sert bir dille eleştiren Erdoğan, İsrail için 'açık hapishane gibi' dedi. İşte Erdoğan'ın tepkisi:

Konuşmasında İsrail'in son günlerde Gazze'ye uyguladığı bası ve ambargoya değinen Başbakan Erdoğan, İsrail'e uyarıda bulundu. Gazze'de yaşanan saldırıların bir anlamı yok. Diyen Erdoğan, "Filistin'de yakıt yok, elektrik yok. dedi.

"Filistinliler bize roketatarlarla saldırıyorlar' diyen İsrail'e, "Bu saldırılarda kaç İsrailli öldü." diye soran Erdoğan, son İsrail saldırısında 18 Filistinlinin öldüğüne değindi. Erdoğan, "Bazıları hata yapıyorlar diye bir milleti cezalandırmak doğru değil. İsrail açık bir hapishanedir" diye konuştu.

Filistin son yıllardaki iç çatışma içerisine olması meselesine de değinen Başbakan Erdoğan, Hamas ve El-Fetih'e üstü kapalı olarak "Ayrılığın zamanı değil" diye uyardı.

İsrail'in yaptığı kuşatmanın marjinal grupların ekmeğine yağ süreceğini belirten Başbakan Erdoğan, Annapolis Zirvesi’nin ardından yaşanan iyimserliğin son bulduğunu ifade etti...

Haber 7

Yavuz_ErTürk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-22-2008, 17:38   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
ağzına sağlık başbakanım..
Alt 01-22-2008, 18:02   #3
Kullanıcı Adı
romakudüs
filistin ortadoğunu kanayan yarası olmaya devam ediyor arkadaşlar insanlıktan nasiplerini almamış olan israilliler insan olan filistinli kardeşlerimizede hayvanca muamele yapıyorlar Allah ım yarattığın mahlukların şerrinden sen müslüman dünyasını koru
romakudüs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2008, 23:46   #4
Kullanıcı Adı
Ak_Zeynep
hava atmak gibi olmasın ama ben de oradaydım :D süper konuştu yine başbakan ;)
Alt 01-22-2008, 23:55   #5
Kullanıcı Adı
minegül
Büyük insan vesselam.
minegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2008, 23:56   #6
Kullanıcı Adı
esma_
vay be...... bu günleri de mi görecektik, rüyamda görsem;

çoooooook çok sayın bush'un ecevit i karşıladığı anı hatırlayıp saçmalama bu sadece bir rüya derdim, ama ALLAH'ım gösterdi ya, şükürler olsun........
esma_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2008, 00:00   #7
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Benim Başbakanım Bizim Başbakanımız.Eli öpülesi başbakan.Recep Tayyip Erdoğan.Ağzınıza sağlık.haykırmak istiyorum.başbakanım sizi çok seviyorum diye ama idolü ve idealleri her yerde belirtmek doğru olmaz.
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-23-2008, 00:01   #8
Kullanıcı Adı
aksavaşçı
Yavuz abicim ayrıca bu haber için teşekkürler +1
aksavaşçı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)