01-23-2008, 22:33 | #1 |
karadeniz fıkraları
karadeniz fıkraları
« : Temmuz 25, 2007, 08:38:34 ÖÖ » Alıntı -------------------------------------------------------------------------------- Katil Temel Temelle İdris meyhaneye girdiler. Rakılar geldi... Yarım saat sonra İdris sordu: -Söyle pakayum, bir bir daha ne eder? -İçi dedi, Temel. İdris bıçağını çekip Temeli vurdu. Karakolda komiser gürledi: -Arkadaşını neden öldürdün? İdris içini çekti: - Çok şey pileydu -------------------------------------------------------------------------------- Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesadi karaya vurmuş. Daha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler. -"Üzülme" diye teselli etmek istemişler. Fadime: -"Önemli değil yarışı kazandı ya önemli olan o" demiş ---------------------------------------------- Rusvet Bı trafik kazasında bı dıyerbakırlı bı kayserılı bırde temel olmus... Ucunun cenazelrı gomulmek uzere mezarlıga goturulurken temel sandıktan cıkıvermıs.... Buna sasıran ahalı korkak korkak yanına yaklasıp la temel nasıl oldıda celdun dıe sormuslar... Temel: Obur taraftada hersey burdakı gıbı rusvetle yuruo bızden 5 000 er dolar ıstedıler tekrar gerı gelebılmek ıcın bende bastırdım parayı geldım demıs... Ahalı : Peki ya obur arkadasların_? Temel: Ben gelırken kayserılı 2 000 dolara olmazmı dıe opazarlık edıodu dıyarbakırlıda ben nıe odıycem devlet odesın dıe dıretıodu demıs... uyyy paralar temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ; - uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....? ------------------------------------ Aslaninuzi Yiduk Temel birgun hayvanat bahcesine gitmis ve aslan kafesine girmis. Gorevli bagirmis : -"Ne yapiyorsun.. Orasi aslan kafesi!.." diye bagirmis; Temel de: -"Ne afgurisun, sanki aslaninizu yeduk!.." -------------------------------------- babamun uçaği:D temelle dursun uçakla seyehat ediyomuş birden uçak düşmeye başlamış herkes bir panik içinde temel ise hiç istifini bozmuyomuş dursun;ula temel uçak duşii ne ne kada rahatsun bişe et daa demiş temel'se ula duşiisa duşii oş babamun uçağı değuldu demiş ne için çalışıyorlar ( Dikkat ) temel almanyada çalışıomuş.bir gün alman arkadaşı temele: -siz türkler sadece para için çalışıyorsunuz. ama biz almanlar onurumuz için çalışırız. demiş. temel: -----HAKLISIN ---- HERKES NEYİ EKSİKSE ONUN İÇİN ÇALIŞIR. demiş. --------------------------------------------- Bizim karı - Mahkemede hakim, Temel'e sormus; - Kiminle evlisin? - Bizum kariylan! Hakim sinirlenmis,; - E, herhalde. Sen hic erkekle evlenen duydun mu? - Duydum tabi, nasil duymadum! - Kimmis,? - Bizum kari.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|