|
07-17-2007, 22:01 | #1 |
Es-selam....
Ben bu akparti forumlarına hiç görmemiştim. Dün milligörüş sitesi sayesinde haberdar oldum. Ve sitelerinde birkaç mesaj attım. Bakınız üyelerinden ve milli görüş almanya ayağında çalışan birinin bana verdiği cevap. Ayrıca bu mesajı atan bir kız! Akparti forum site yönetiminden bu ekran görüntüsünü almasını istiyorum. Site yönetimi bu forum hakkında bu ekran görüntüsü bir kanıttır. Orda ki üye bir insana değil Ülke'nin başbakanına hakaret etmiştir. Cezası farklıdır. Ben hiçbir partiye üye değilim. Hiçbirinden girmişliğimde yoktur. Bu forumu ilk gördüm. 2 aydan bu yana gönülden desteklerimle nette AKPARTİ yararına çalıştım. turkforum.net ısımlı bır sıtede surekli AKPARTİ'yi savundum. sizin bağlantılarınız vardır. Ülke'nin başbakanına söylenen bu sözlerin ekran görüntüsü bu. Forum yönetimi mesajı sildi fakat üye hakkında hiçbirşey yapmadı. Halen bu mesajın atıldığı izleri aynı başlıkda da duruyor. Lütfen bu konuda duyarsız kalmayın. Ülke'nin başbakanına o forum tarafından O***** denmiştir. AKPARTİ'ye gönül verenlere de Ş**** denmiştir. Neyse _son_ nickini gördüm. Acaba bu nick bahsettiğim turkforumda ki son mu? RABbimin selameti üzerinize olsun....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-17-2007, 22:07 | #2 |
Es-selam....
evet kardeşim ben o bildiğim _son_ um,bende senin ordaki nickini merak ettim şimdi,yukarda söylediklerine çok kez şait oldum ,AKP ye ve yandaşlarına yapılan bu çirkin saldırılar elbet cezasını bulacak,
en büyük cezayıda sandıkta çok yakın zamanda alacaklar.. |
|
07-17-2007, 22:12 | #3 |
Es-selam....
bunu yazan bır bayan nezaketınden nasıbını almamıs farklı bır ınsan turu...
|
|
07-17-2007, 22:14 | #4 |
Es-selam....
Merhaba değerli _son_ nasılsın ?
|
|
07-17-2007, 22:15 | #5 |
Es-selam....
merhaba arkadaşlar,
tanıyan kardeşlerim kendilerini de tanıtsınlar ki,gönülden sevinelim.. |
|
07-17-2007, 22:19 | #6 |
Es-selam....
Ben korhan25 En son Favorim'dim. onu da banladılar. bende daha katılmıyorum
tanıdın mı? O forum bana ne hissediyor sen iyi biliyorsun Haberin sesi, Dev-yol, inamlı gibi pislikler vardı ilk girdiğimde. Hepsi yallah yedi O forumdakilerin benim ne kadar onlarla mücadele ettiğimi biliyor. Senin haberin var mıydı bilmiyorum |
|
07-17-2007, 22:22 | #7 |
Es-selam....
evet kardeş tanıdım seni tanımazmıyım,ordaki mücadelene çok sonra,hatta giderken şait oldum,ama o forumun(çoğunun) ne kadar AKP düşmanı olduğu belli,bu bilinçle mücadeleme devam ediyorum,senide gençlik kollarına davet ettiğim an banlandığını görmüş gerçekten çok üzülmüştüm,burda gördüğüme çok sevindim,tekrar hoşgeldin..
|
|
07-17-2007, 22:23 | #8 |
Es-selam....
Merhaba değerli Favorim . Sende mi buradasın ?
Ne güzel , ne güzel ... |
|
07-17-2007, 22:27 | #9 | |
Es-selam....
Alıntı:
bu akşam geldim sen kimdin kardeş? |
||
07-17-2007, 22:30 | #10 |
Es-selam....
Hatırlamaya çalış . Çok sevdiğin! bir kardeşinim ben . : )
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|