|
07-19-2007, 02:19 | #1 |
‘Yavaşça ilerleyen İslam, Türkiye’yi bölüyor’
İngiltere’nin Sunday Telegraph GAZETSİNDE BU YORUM YAPILMIŞ ARKADAŞLAR.
ANTALYADAKİ MUHAFAZAKAR OTELLERİ GÖSTEREK BİRAZ İLERDEKİ BİKİNİL İNSANLARI GÖZLEMLEMİŞLER VE BU İKİ YAŞAM TARZININ ÜLKE SİYASETİ İÇİN ÖNEMLİ OLDUĞUNU SÖYLEMİŞLER. BİZKİ İSLAMIN ÇOCUKLARIYIZ YÜZYILLARDIR TÜRKLER MÜSLÜMANLARDIR İSLAMI TÜM DÜNYAYA YAYMAK İÇİN HERŞEYİ YAPAN OSMANLIDIR Kİ BİZİ İSLAM BÖLÜCEKMİŞ.HAŞA.ASIL DİNİMİZİ KAYBETTİKMİ TAMAM İŞTE OZMAN BÖLÜNÜRÜZ.İNSANLAR ÖZGÜRDÜR İSTEDİKLERİ GİYERLER İSEDİKLERİ GİYMEZLER TABİKİ TOPLUM AHLAK KURALLARI ÇEÇEVESİNDE BUNU AŞANA TABİKİ CEZASI VERİLİR.AMA BU AŞILMADIKÇA İNSANLAR İSTEDİKLERİNİ YAPABİLİRLER. SORUN BU DEĞİL ZATEN DIŞ GÜÇLERİN DİN ÜZERİNDEN BİZİM ÜZERİMİZDE OYUN OYNAMALARIDI BU GİBİ KONULARLA ALEVLENDİRMEYE ÇALIŞMALARIDIR. AMA ŞU BİLİNMELİDİRKİ TÜRKİYEDE İSLAM OLDUKÇA TÜRKİYE TÜRKİYEDİR ALLAH BİZİ DOĞRU YOLDAN ŞAŞIRTMASIN.BİZKİ PEYGAMBERİMİZİN HADİSİNE ULAŞMIŞ Bİ MİLLETİZ DİNİMİZ BİZİ NASIL BÖLSÜN.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-19-2007, 02:25 | #2 |
İnşAllah dinimize sımsıkı sarılırız da nerdee...
Ya herkes bi etrafına baksın ne kadar dünyevileştik yaa.. Bu kadar mı olur denecek vakalarla karşılaşıyorum ve nasıl üzüldüğümü anlatamam... Her şey dünya dünya, nerde bizim imtihanımız? Sanki ebedi bir hayat yaşayacaz şu kara parçasında, tutturmuş gidiyoruz... Neyse ben yine karamsar olmaya başladım, İnşAllah HAKK'ın istediği gibi yaşarız.amin |
|
07-19-2007, 09:36 | #3 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|