![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() mükemmel bir parça
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu tarzda dinlediğim kişilerden biridir,güzelmiş teşekkür ediyoruz. :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Vahşi'yi anlatıyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
dikkatli dinleyince O'na yaılmış olduğu belli oluyor cidden...taş bassın yerime dedi gönlüne,Bakmasın demiş birdaha yüzüme.. emri olur başım gözüm üstüne ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Mustafa Cihat- Emrin Olur Dinlemek için Tıklatın Çok güzel .Dinlemenizi Tavsiye ediyorum ... ![]() Hz. Vahşi İle Efendimiz (s.a.v) arasındaki diyaloğu anlatmaktaymış ... Daha fazla bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() muhteşem
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Cebrail aleyhisselam geldi. Allahü teâlâ buyurdu ki: - Ey sevgili Peygamberim! Bütün ömrünü puta tapmakla, kullarımı bana düşman etmeye uğraşmakla geçiren bir kâfir, bir kelime-i tevhid okuyunca, ben onu affediyorum. Sen, amcanı öldürdü diye Vahşî’yi niçin affetmiyorsun? O pişman oldu. Şimdi sana inandı. Ben affettim. Sen de affet! Herkes, "Öldürün!" emrini beklerken, Resulullah efendimiz buyurdu ki: - Kardeşinizi çağırınız! Kardeş sözünü işitince, saygı ile çağırdılar. Peygamber efendimiz Vahşî’ye, “affolunduğunu” müjdeleyerek buyurdu ki: - Fakat, seni görünce dayanamıyorum, elimde olmadan üzülüyorum. Hz. Vahşî, Resulullahı üzmemek için, bir daha yanına gelmedi. Mahcup, başı önünde yaşadı. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|