AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 02-25-2008, 18:19   #1
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart TESTİ İZDİVAÇ
PROGRAMIN ADI: TESTİ İZDİVAÇ
YER: FLASH TV
YAYIMLANMA SAATİ: HEMEN HEMEN HERGÜN VE NE ZAMAN O KANALI AÇARSAN.
KONUSU : İNSANLARI EVLENDİRMEK.
SEYİRCİLER: EVDE KOCALARI YEMEK BEKLERKEN İŞİ GÜCÜ BIRAKIP HER BİRİ ORTALAMA 80-90 KG VE 50-60 YAŞ ARASI GELEN BİR ÇEŞİT İNSANLAR TOPLULUĞU.BAŞLARINDA DA YAŞINI PEK GÖSTERMEYEN İNCE UZUN TAHMİNEN 50 KG CİVARINDA ESMER BİR BAYAN VAR.ARA SIRA TOPLULUĞU AYAĞA KALDIRIP EVLEN EVLEN DİYE KONUKLARA TEZAHURAT YAPTIRIYOR.ŞEN VE ŞAKRAK KATILIRCASINA GÜLEREK PROGRAMI İZLEDİKLERİ GİBİ BAZENDE ONLARI AĞLARKEN GÖREBİLİRİZ.FARKLI DUYGULARA SAHİP BU TOPLULUĞUN İÇİNDEN ARA SIRADA OLSA KONUKLARA SALDIRGAN TAVIRLAR GÖSTERNLERDE ÇIKABİLİYOR.
KONUKLAR:DİŞİ VE ERKEK OLMAK ÜZERE ARALARINDA YAŞINI BAŞINI ALMIŞ BİR AYAĞI ÇUKURDA OLAN KİŞİLERDE DAHİL HEMEN HEMEN HER KESİMDEN VATANDAŞ VAR..KATILANLAR BÜTÜN KARTLARINI OYNAYIP NE KADAR ARABASI EVİ ,KÖYÜ VARSA ORTAYA SÜRÜYOR.BUNU SEYREDERKEN KATILAN YARIŞMACININ OTURUŞUNDANDA FARKEDEBİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ DURUMU KÖTÜ OLANLARIN OMZU BİRAZ DAHA AŞAĞIYA ÇÖKÜK.BU SEBEBLE MADDİ DURUMU İYİ OLANLAR DAHA ÇOK REVAÇTA .OLMAYANLAR KENARDAN YUTKUNARAK BAKIYOR.EN HEYCANLI TARAFI EVLENMEYE ADAY ÇİFTLER PARAVAN AÇILDIĞINDA ALKIŞLAR KOPUYOR AMA BİRBİRLERİNİ GÖRÜNCE ŞOK OLUYORLAR.
SONUÇ: KAFALARDAKİ FARKLI BEKLENTİLERİN BİR ARADA BULUNAMAYACAĞINDAN SONUCA GİDİLMESİNİN KUVVETLE MUHTEMEL AZ OLDUĞU MADDİYATA DAYANAN EVLİLİĞİN YAPILMAK İSTENDİĞİ AMA ASIL MADDİYATI YAPIMCILARIN GÖTÜRDÜĞÜ ACAİP BİR PROGRAM.
BENİM İZLENİMİM BUNLAR
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE CÜMLEMİZİ İSLAH ETSİN

Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-25-2008, 18:22   #2
Kullanıcı Adı
Hıfz-ı lisan
Standart TESTİ İZDİVAÇ
Kanal ismine baktıktan sonra gerisi önemli değil..müsbet olmayan kanal,beklenir (şaşırmadım )... ;)
Hıfz-ı lisan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 21:41   #3
Kullanıcı Adı
çilik
Standart TESTİ İZDİVAÇ
ev hanımı bayanlar işini gücünü bırakıp böyle programlara dalıp gidiyorlar..çok saçma..bir program..
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 21:47   #4
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
Standart TESTİ İZDİVAÇ
ya acayip saçma ya ben görünce gülüyorum
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 22:40   #5
Kullanıcı Adı
ceyhanli
Standart TESTİ İZDİVAÇ
tek o kanalda yokki o tür programlar hemen hemen tüm kanallarda var. normalda perşembe saat 21.15-23.00 arası show tvden başka televizyon izlemem ama geçenlerde öğlen vakitleri bi bakim ölesine dedim. Aman Allah. RTÜKün acilen bu tür programlara el atması lazım. böle programları izleyipde içindeki abuk sabuk insanları örnek alabileceği düşünülürse; toplumun temelden dinamitleyen programlar...
ceyhanli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-25-2008, 23:03   #6
Kullanıcı Adı
suskun_prenses
Standart TESTİ İZDİVAÇ
ya sadece o programlar yok ki diziler bile garipleşmiş bende tvyi tamamen kapatalım kökten çözüm :D
suskun_prenses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2008, 05:22   #7
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
Standart TESTİ İZDİVAÇ
RTÜK başkanı olmak için elimden geleni yapmak istiyorum :D
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2008, 14:49   #8
Kullanıcı Adı
eddie
Standart TESTİ İZDİVAÇ
bu programın adını yeni duyuyorum ama iyiymiş..en azından bi amacı varmış programın.. bazılarında o da yok
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2008, 22:12   #9
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Standart TESTİ İZDİVAÇ
Alıntı:
eddie Nickli Üyeden Alıntı
bu programın adını yeni duyuyorum ama iyiymiş..en azından bi amacı varmış programın.. bazılarında o da yok
Evet doğru bir tesbit dir.Dediğin gibi bazılarında o olmadığı gibi tam tersine Türk örf ,adet ve ahlakına uyuşmayan Türk ailesinin huzurunu ve yuvasını yıkan bi çok programlar da var.
Allah Türk'ü ve Türk ailesini korusun ve cümlemizi islah eylesin.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-26-2008, 22:34   #10
Kullanıcı Adı
_tuba_89
Standart TESTİ İZDİVAÇ
testi :D :D :D
_tuba_89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)