03-03-2008, 23:57 | #1 |
Başbuğumuzu anlatan yarışmamıza sizleri de bekliyoruz.
Necip Türk milletinin yetiştirdiği kutlu evlatlarından biri olan bütün Türklerin son Başbuğ'u cennet mekan Başbuğ Alpaslan Türkeş'in ebedi âleme göçmesinin 11 yıdönümü anısına www.hasulku.com tarafından düzenlenecek olan “YÜREĞİMİZİ ELİMİZE ALDIK”Şiir ve makale yarışmamıza tüm ülküdaşlarımızın katılımlarını bekliyoruz.
Kurallar 1) Duygularımızı kitaptan değil kendi hisettiklerimizle yazmaya özen ve gayret gösterelim. 2) Duygularmızı ifade ederken öz ve sade cümleler kurmaya özen gösterelim. 3) Yarışmamız 23 Şubat-3 Nisan Tarihleri arasındadır. 4) 3 Nisan akşamı Hasulku Danışma Kurulu tarafından sonuçlar sohbet odamızda açıklanacaktır. 5)Yarışmada ilk üçe girecek olanların ödülleri şöyledir. Birinci olan yarışmacımıza Başnuğumuzun anısına plaket verilecektir. İkinci ve üçüncü olan yarışmacılarımıza MHP-Pendik İlçe Başkanı NİZAMETTİN ÇOŞKUN beyin “EYLÜLDE GEL” adlı kitapları verilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-04-2008, 00:05 | #2 |
bu sekilde yazilar serbest mi
|
|
03-04-2008, 00:07 | #3 |
niye yasak olsun ki!
|
|
03-04-2008, 00:08 | #4 |
sonuçta burası bir forum ve akpartizihniyeti çatısı altında açilmistir burada başka düşünceler yanliş bence
|
|
03-04-2008, 00:13 | #5 |
niye ki?
Ak parti iletişim merkezlerine başka siyasi görüşten biri gelmiyo mu? Ha orası, ha burası? |
|
03-04-2008, 00:15 | #6 |
ben kendimce burada mhp ile ilgili bir duyuruyu burada tasvip etmiyorum .ben burada afedersiniz mhp duyuruları görmek için mi geliyorum .eger ki sende bu tür düşüncelerdeysen senin düşüncelerini tasvip etmiyorum .bu konuda hemfikir deiliz arkadas.
|
|
03-04-2008, 00:27 | #7 |
"Tüm ülküdaşlarınızı" bekliyormuşsunuz; ben sizin ülküdaşınız değilim, dolayısıyla yanınızda yerim olduğunu sanmıyorum.
Öte yandan bence de duyurular bölümünde ülkücülerin duyuru yapması pek hoş görünmemiş Ak Parti'nin paylaşım alanında. Gelsinler, konuşalım, görüşelim; ama reklam girince işin içine, ben de onaylamıyorum. |
|
03-04-2008, 00:31 | #8 |
Evet bölüm yanlışmış farketmemişim!
Dİğer siyasi partiler kısmına yazabilirmiiş belki de! Ama kanaatimce hakaret vb şeyler olmadıktan sonra hangi siyasi eğilimden olursa olsun yazmasında bi beis yok. |
|
03-04-2008, 00:32 | #9 |
bende berat kardeşim gibi düşünmekteyim,,alparslan türkeş hakkın rahmetine kavuştu,ona ancak fatihalar okuyabiliriz,methiyeler değil,,,,o davanın sevdalıları kendilerine ait sitelerde istedikleri duyuruları yapabilirler,ak sayfalarda herhangi bir ideolojinin reklamına müsade edilmemelidir diye düşünüyorum,,yine sizler bilirsiniz,,saygı değer ak forum yetkilileri,,,,
|
|
03-04-2008, 00:33 | #10 | |
Alıntı:
isteyen duyar & kulak verir , istemeyen de duymazlıktan gelir ;) |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|