![]() |
#1 |
![]() Nakşibendilerin oy vereceği partiler şöyle:
Süleymancılar: CHP Altınoluk Cemaati:Ak Parti Yahyalı:Saadet Partisi İsmailağa:Saadet Partisi İskenderpaşa:Saadet Partisi,bir kısmı da Ak Parti Menzil:MHP Somuncu Baba(Malatya-Darende):Ak Parti bunlar türkiye'deki en fazla müridi olan nakşibendi kolları bildiklerim bu kadar.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
İsmail Ağa Cemaati İse Hiç Zannetmiyorum ki Saadete atsın çünkü Bayram Efendinin Ölümünde Cok Destek Gördüler Hükümet ve Emniyetten Eğer Atarlarsa Saadete Çok büyük Yanlış Yaparlar Vefasızlık yaparlar.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() BU SAÇMA ANKETİDE NERDEN ÇIKARDIN ARKADAŞ...
SÜLAYMANCILAR..CHP...MİŞ...ALLAHA YAKIN OLAN KİŞİLER ALLAHA UZAK OLANLARI BİLİRLER...ONUN İÇİN BU AHATAYA DÜŞMEZLER...BİRİNCİ YANLIŞIN... ................... MENZİL....ZATEN NAKŞİBENDİLERDİR...ONLARDA ALLAH DOSTLARIDIR...MHP YE OYLARINI VERECEK KADAR..İMANI DÜŞÜK OLAMAZLAR... ............................ BİLMİYORUM NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN AMA BU ANKETLE YANLIŞ İŞLERİN PEŞİNDESİN... BU TARİKATLARIN KİM OLDUĞUNU BİLMEDEN YAZI ATMA... ATACAKSANDA AKLI BAŞINDA... SAÇMALAMADAN AT... ................ YANLIŞ YAPTIN KARDEŞ...İNŞ..BİRDAHA YAŞANMAZ BÖYLESİ... SELAM VE DUA İLE... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Süleymancılar'ın CHP'de adayları var kardeşim CHP'ye oy verecekleri heryerde konuşuluyor.
Menzil'e se dikkatini çekerim Menzil'in müridlerinin %40'ı MHP'lidir ve MHP'dende destek görmektedirler. İsmailağa Cemaatinde Mahmud Efendi H.z'nin Erbakan ile dostluğu bilinmektedir.ve son açıklamasında dindar kardeşlerimizi desteklemek gerekiyor diye bir açıklaması var. Benim yanlış işler peşinde olduğum yok! Cemaatlerin müridleriyle hiç bir ilişkin yok galiba |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() SEN BUNLARIN KANITI GÖSTERMEDEN İNANMAM...KESİN BİR KANITINI GÖRMEDEN...BU YAZILARININ YALAN DAN İBARET OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRUM...GÜZEL KARDEŞİM...
MERAK ETME CEMAATİMİZDE BELLİ MÜRİDİMİZDE... SİZ KENDİNİZE BİR YOL ÇİZİNİZ... BU TÜR YAZILAR KARALAMA OLUR...TAM KESİN DELİLİNİZ VARSA KOYUN ORTAYA... SELAMETLE... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() süleyman cılar ak parti ye atar abi. kuran kursları felan var.ben kuran kursu olan chp li görmedim ömrü billah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Arkadaşlar bu konuyu kilitleyin lütfen. Gereksiz yere tartışma olmasın. Sonuçta bi cemaatten bahsediyorsunuz. Yanlış söylemler oluşmasın. Muhabetle...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() KARDEŞ ARKADAS BİŞİ İDDAA ETTİ BENDE ONUN ...KANITINI İSTEDİM..
MERAK ETME YANLIŞ ANLAŞILMAZ...HATTA OLAYI DOĞRULAMAK DAHA İYİ OLUR... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bulabildiğim yerlerden size kaynağını göstereyim inş.
bu kadar tepki göstereceğinizi bilseydim hiç eklemezdim.Ama bazı şeyleri bilmekte yarar var. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|