![]() |
#1 |
![]() Eskişehir de köyümüzde,Ali Sami Yen de ve İstanbul Ortaköy de çektiğim fotoğraflar
![]() Bahçemiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali Sami Yen ![]() ![]() ![]() [SIZE=3]Ortaköy ![]() Boğazı çekemedim gitti,sürekli omuzumu oynattılar ![]() ![]() Bu kadar ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel çekimler bunlar özellikle Ali Sami Yen resimleri için (+) boğazı çekerken makinayi oynatmasaydın keşke ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ali Sami Yen olcakta kötümü çıkacak
![]() Bende seviyorum Ali Sami Yen'de foto çekmeyi ama her zaman fırsat olmuyor stad yanı başımda olduğu halde :S Makinenin ayarlarını karıştırmıştım o yüzden boğaz öyle çıktı :S Gerçi iyi olmuş diyorum çünkü aşırı karanlıktı yoksa bir şey görünemzdi ![]() Sağoalsın... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() o bahçeye gidesim geldi şimdi
hepsi çok güzel de Ali Sami Yen fotolarına yorum yapamıcam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() +1 sırf ali sami yenlerin gül yüzünün hatrına.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yapıyım
renkleri hiç beğenmedim sonuncusunda da zaman reklamı var ![]() hiç profesyonelce değil ama sadece Ali Sami Yen resimleri diğerleri güzel ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() -1 :D
ne reklamı yavv :-\ |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() sahanın kenarındaki reklamları diyorum açıkla artık gazeteden reklam için komisyon aldığını ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yok ben Vakit adına çalışıyorum,Tam Vakit reklamını çekicem Zaman girdi araya :D
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|