AK Gençliğin Buluşma Noktası
Bilmeceler & Bulmacalar & Fıkralar Bilmeceler, Bulmacalar ve Fıkralar burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 03-09-2008, 00:47   #1
Kullanıcı Adı
saklı_kent
Standart süper fıkralar:)
ÇANTA
hakim sanığa sorar:
"anlat bakalım oğlum maktülü neden boğarak öldürdün?"sanık sakince anlatmaya başlar:
"bakın sayın hakim bey!maktül iş yerimin hayli kalabalık olduğu cumartesi günü alışveriş yaptıktan sonra kasa önündeki insanları ite kaka öne geçeek kasaya geldi.kibarca ikaz ettim ama beni duymadı bile.önce elindeki büyük çantayı açarak içindeki küçük çantayı çıkardı büyük çantayı titizlikle kapattıktan sonra küçük çantayı açtı içinden para alarak bana verdi.sonra küçük çantayı kapattı ve büyük çantayı açtı küçük çantayı büyük çantanın içine yerleştirdi ve büyük çantayı kapattı.ben parasının üstünü verdim.maktül tekrar büyük çantayı açarak küçük çantayı çıkarttı.büyük çantayı kapattı ve küçük çantayı açarak parasının üstünü koyarak küçük çantayı kapattı.tekrar büyük çantayı açtı küçük çantayı büyük çantanın içerisine koyup büyük çantayı kapattı.ben kasa fişini keserek kendisine verdim.o tekrar büyük çantayı açarak..........tam bu sırada hakim ayağa kalkar ellerini öne doğru uzatarak bağırmaya başlar:"BOĞ ONU BOĞ BOĞ!"

PASAPORT
Amerika da zencinin biri pasaportunu kaybetmiş.aksilik bu ya o gün de Türkiye ye ucacakmış.kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmasın mı?hemen almış yerden bir bakmış ki Leanarda Di Caprio nun pasaportu.ne olursa olsun demiş ve denemeye karar vermiş.cıkarmıs Leanardo nun fotoğrefını kendi fotoğrafını yapıştırmış.uçmuş Türkiye ye.havalimanında görevli gümrük memuru Temelin karşısına geçmiş.Temel almış pasaportu adamın ismine bakmış:Leonardo Di Caprio, fotoğrafa bakmış;zenci adama bakmış,aynı zenci.birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş:
Ula Cemal bu tıtanıck batmış mıydııııı yanmış mıydıııııı?

YANGIN
Temel ile Dursun Amerika da itfaiyeci olarak çalışıyorlarmış.bir gün çocuk bakımevinde yangın çıkmış.tabi yangına müdahale etmek ve çocukları kurtarmak için hemen yangın yerine intikal etmişler.Temel Dursunaéula sen yukarı çık çocukları bana at ben de buradan yakalayım ve çocukları kurtaralım demiş.Dursun çıkmış yukarı ikinci kattan atıyor çocukları emel de tutuyor.Dursun bir tane zenci atmış Temel tutmamış "herhalde yakalayamadı"diye düşünerek başka bir zenci daha atmış Temel buna da el uzatmamışDursun "ula Temel neden çocukları yakalamayisun?"diye sormuş.Temel cevap vermiş:"Dursun yananları atma ki zaman kazanalum daaa!"

saklı_kent isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-09-2008, 00:50   #2
Kullanıcı Adı
berat_2107
artı verecektim ama demin sana verdiğim için veremiyorum.güzeldi ;)
berat_2107 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-09-2008, 00:55   #3
Kullanıcı Adı
saklı_kent
Alıntı:
berat_2107 Nickli Üyeden Alıntı
artı verecektim ama demin sana verdiğim için veremiyorum.güzeldi ;)
:Dsagol ablam borcun olsun
Alt 03-09-2008, 00:59   #4
Kullanıcı Adı
berat_2107
ya bide isteme
Alt 03-09-2008, 01:02   #5
Kullanıcı Adı
saklı_kent
Alıntı:
ya bide isteme
ablam verecektim dedin ama ya zaten 1 saatın dolmasına az kaldı beklerim ben
Alt 03-09-2008, 01:05   #6
Kullanıcı Adı
berat_2107
tamam 10 dakika kaldı bekle geliyor
Alt 03-09-2008, 01:09   #7
Kullanıcı Adı
berat_2107
artini verdim tamam mi
Alt 03-09-2008, 01:10   #8
Kullanıcı Adı
saklı_kent
Alıntı:
tamam 10 dakika kaldı bekle geliyor
;saklı beklemede
Alt 03-09-2008, 01:11   #9
Kullanıcı Adı
saklı_kent
Alıntı:
artini verdim tamam mi
sagol ablam yüzsüzlük olarak anlama sakın ben kim yüzsüzlük kim
Alt 03-09-2008, 01:13   #10
Kullanıcı Adı
berat_2107
hiç deme bilmem mi abla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)