|
03-11-2008, 18:53 | #1 |
Fener Finale Kalsın Kellemi Keserim
'Fener turu geçisin bikini giyerim' diyerek gündem olan A.Çakar'dan sonra, bir iddia da H.Uluç'tan geldi. 'Fener finale kalsın kellemi keserim' diyen Uluç'un sözleri çok tartışılacak
Ahmet Çakar’ın ‘Fener turu geçsin’ iddiasından sonra, bir iddia da Hıncal Uluç’tan geldi. “Fenerbahçe’nin Sevilla’yı geçmesi mucizeydi, bundan sonra önüne kim çıkarsa çıksın onu geçmesi de mucize” diyen Uluç “Fenerbahçe finale kalsın kellemi keserim...” diyerek ortaya yeni bir iddia attı. Bugünkü yazısında, “Fenerbahçe finale kalsın Kellemi de keserim, bikini de giyerim” diyen Uluç, Ahmet Çakar’ı da eleştirdi. Çakar için “terbiyeli maymuna döndü” yorumunu yapan Uluç, Bende bunu söyleyecek yürek var. Ahmet Çakar bir daha 'Ben bikini giyerim' benzeri laflar edemez.” diye konuştu. İşte Uluç’un çok tartışılacak sözleri: “KELLEMİ KESERİM” "Fenerbahçe'nin Sevilla'yı geçmesi mucizeydi, bundan sonra önüne kim çıkarsa çıksın onu geçmesi de mucize. Şimdi ben diyorum ki Fenerbahçe finale kalsın kellemi keserim... Kellemi de keserim, bikini de giyerim Fenerbahçe finale kalsın. Ama bütün bunların hepsi 'Fenerbahçe finale kalamaz' demek değil" “ÇAKAR TERBİYELİ MAYMUNA DÖNDÜ” Bence Fenerbahçe'nin bu turda şansı yoktu, bundan sonra da yok. Ama tekrar söylüyorum; futbolun güzelliği bu. 'Futbolun güzelliği bu' diye de insanların düşüncelerini açıkça söylemekten korkmamaları lazım. Ama ne yazık ki Türk medyası bir eveleme geveleme içinde. 'Bu maçın favorisi şudur' diye cesaret edip söyleyeni de suçluyorlar. Ahmet Çakar'ı suçladıkları gibi. Ahmet Çakar da ricat (vazgeçme) ediyor ne yazık ki... İşte diyorum: 'Fenerbahçe'nin Sevilla'yı yenmesi mucizeydi, bundan sonra önüne kim çıkarsa çıksın onu geçmesi de mucize... Bende bunu söyleyecek yürek var. Ahmet Çakar bir daha 'Ben bikini giyerim' benzeri laflar edemez. Terbiyeli maymuna döndü. Fenerbahçe finale kalsın kellemi de keserim, bikini de giyerim. Bikini de giyerim, monokini de giyerim. Ama bütün bunların hepsi 'Fenerbahçe finale kalamaz' demek değil... haber7
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-11-2008, 18:55 | #2 |
Artık fenerden herşeyi beklerim bu hızla finalede çıkarlar :D
|
|
03-11-2008, 19:01 | #3 | |
Alıntı:
|
||
03-11-2008, 19:04 | #4 |
Şaka bir yana.fenerin finale çıkacağını sanmıyorum.Keşke çıksa ama çıkamaz...
|
|
03-11-2008, 19:25 | #5 |
bu işler bi kereye mahsus olursa mucize olur.Eğer Fener seneye de en az bunun kadar bir performans gösterrirse bu futbolu oynarsa kimsenin bişe söyleme hakkı kalmaz çünkü gerisi zaten gelir..Kimse Fenerden final beklemiyor bu işler adım adım olur
Gs kaç kere uefada çeyregi yarıyı zorladı da sonunda kupayı aldı söylermisiniz?? Hınçal gibiler bu yuzden boyle düşünüyor Gs başarısını Mucize die kabul eden herkes te...başarı sayan da pek yok gibi |
|
03-11-2008, 19:43 | #6 | |
Alıntı:
|
||
03-11-2008, 19:51 | #7 |
Fenerle Alay Edilmez.. Fener Adamı Rezilde eder vezirde.. ;)
|
|
03-11-2008, 20:09 | #8 | ||
Alıntı:
şaka bir yana kolay değil ama fenerin elediği rakipler de kolay değildi ... (örn. inter , sevilla.....) |
|||
03-11-2008, 20:10 | #9 |
adamlar haklı fener itekaka buraya kadar geldi bundan sonrası trabzonun kupa alması kadar zor ve imkansız
|
|
03-11-2008, 20:25 | #10 |
o kadar büyük konuşmam ama şahsen çeyrek finali gecemiyeceğinide adım gibi biliyorum hec bosuna fenerliler kendini dev aynasında görmesin...
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|