AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 03-13-2008, 00:26   #1
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Ahmet Kaya
Arkadaşlar ben Ahmet Kaya'yı çok severim. Şimdi de onu dinliyordum. Birden aklıma geldi, hemen her platformda tartışılan Ahmet Kaya adını burada tartıştığımızı hatırlayamadım.

Evet, meydan sizin... Nedir Ahmet Kaya ile ilgili görüşleriniz?

Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-13-2008, 00:29   #2
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Ahmet Kaya
Sevmiyorum...Hem de hiç sevmiyorum...Kabul etmeliyim ki şarkiları hoş ama kendinden öyle nefret ediyorum ki bu sanatınıda gölgeliyor...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2008, 00:30   #3
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Ahmet Kaya
Nedir Beril bu nefretin nedeni?
Alt 03-13-2008, 00:33   #4
Kullanıcı Adı
Feyza
Standart Ahmet Kaya
Adamın ismini görünce bile tiksiniyorum . Şarkılarını duyduğum mekanı ya terk ederim yada o anda o şarkıyı sustururum. nedenini fazla kurcalamaya gerek yok. Herkes bu kinin ve nefretin sebebini bilir.
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2008, 00:33   #5
Kullanıcı Adı
KAmusal mışş
Standart Ahmet Kaya
şarkılarını dinlerdim ta kiii apo yu özledik diye şarkılar söylediği o rezil ötesi videoyu izleyene kadar
nefret ediyorum ben de
artık ne dinlerim ne dinlettiririm
KAmusal mışş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-13-2008, 00:35   #6
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Ahmet Kaya
PKK yandaşı bir insan her kim olursa olsun benim gözümde beş para etmez bir insandır...Bilmem anlatabiliyor muyum...Ama bence sen bu cevabı vereceğimi tahmin ediyordun....
Alt 03-13-2008, 00:42   #7
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Ahmet Kaya
Ahmet Kaya'yı sevmeyenlerin ortak sebebi budur zaten. Dolayısıyla evet, az çok tahmin ediyordum.

Ama ben onun bir pkk yandaşı olduğuna inanmıyorum. Sadece anlayabiliyorum onu. 50 tane söz söylemişse bu memleket ile ilgili, 49 tanesi birleştirici, özgürlükçü, hoş sözler, bir tanesi hoş karşılanmayacak bir söz.

Ve bu noktada benim aklıma başbakanımızın o anın verdiği sinir harbiyle ya da şaşkınlığıyla Öcalan'a "Sayın" demesi geliyor. Sonra da bir soru:

-- Bu ne perhiz...?
Alt 03-13-2008, 00:45   #8
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Ahmet Kaya
Alıntı:
Nazende Nickli Üyeden Alıntı
Ben olaya kişilik ve görüşler olarak bakmıyorum,
sanatçı kimliğinle baktığım zamanda çok bir güçlü yorum ve ses görüyorum tavırlanırı hiçbir şekilde onaylamadım. Ancak nasıl yabancı bir şarkıcıyı dinliyorsam onuda o şekilde dinlerim.
Alkışlayamam ama gelen yorumlar içinde bana en makul geleni...
Alt 03-13-2008, 00:46   #9
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Ahmet Kaya
İkisi aynı şey değil...bak başbakan konuşmalarında en az 10 15 kez sayın ifadesini kullanır bir noktadfan sonra ağız alışkanlığı oluyor...o konuşmayı baştan sona dinledim adam sürekli sorular soruyor seri bir şekilde ve sayın öcalan diyor başbakanda soruya sorunun tarzıyla cevap veriyor "sayın öcalanla beni karıştırmayın" diyor..yani gayrı ihtiyarı bir şey..ama Ahmet kaya açık seçik şarkılar söylüyor...PKKnın düzenlediği konserlere katılıyor...ıkısını karıştırmamak lazım....
Alt 03-13-2008, 00:48   #10
Kullanıcı Adı
gül_34
Standart Ahmet Kaya
arkadaslar aslinda dinlemesek iyi ama cidden sarkilari güzel dinlemiycem diyemiyor insan :-\.Hem müzik evrenseldir bunuda unutmamak lazım ;)yaptiklarini tasvip etmiyorum .tabiiki müzigini dinlemek demek onun fikirlerine ortak olmak demek degildir :-X bu benim fikrim tabiiki
gül_34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)