03-17-2008, 15:40 | #1 |
Ezan ve Kur'an'dan rahatsız oldular!
http://www.cafesiyaset.com/haber/200...iz-oldular.php
- O kafalarına saten pırıl pırıl başörtüleri takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum. - Dedim ki arkadaş çocuğunu İmam Hatip'ten alalım, biz üstleniyoruz, biz onu koyalım normal liseye, bursunu da bağlayalım...Döndüremeyeceğimizi anlayınca bursu da kestik. - Yanımda çalışan kadının bile ertesi gün akp'ye verdim abla. Niye evladım akp? köprülerde yazıyor ya şunu yaptık, bunu yaptık, istikrar var. istikrar senin neyine vesayet.. İstikrar senin neyine?
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-17-2008, 16:15 | #2 |
bu olayda bizim cahiliye dönemine döndüğümüzü gösterir
|
|
03-17-2008, 16:19 | #3 |
Türk toplumunun inanç değerlerine saygı duymayarak Türk milletine en büyük ihaneti yapan bu insanların görüntülerini geçen akşam ana haber bülteninde izlemiştim. Bu ne hazımsızlıktır yaa. Allah'ı unutmuş, Kuran'a eğilmeyen, ezana saygı duymayan, insanımızı küçümseyen, günahın o simsiyah kasveti içinde dalmış giden bu kadınların bilmiş bilmiş konuşmalarını izledikçe midem bulandı.. Pırıl pırıl, saten başörtülü hanımlar yanından geçtikçe kuduruyormuş kadın, hazımsızlık çekiyormuş. Eee patla emii Bunların mantığına göre, her namaz kılan, oruç tutan, başını örten Cumhuriyet düşmanıdır. Bu kişiler toplumsal statüleri ne olursa olsun fişlenmeli, sosyal hayattan dışlanmalıdır. Bunlar kendilerini ne sanıyorlar yaa.. Üniversite bitirmiş, güya ilim irfan sahibi; ama benim nazarımda, kendi kıt aklınca küçümsediği o temizlikçi kadının tırnağı dahi olamaz oradaki kadın!!
Şu halimiz bakın.. Kendi ülkemde, öz yurdumda kendini laik, çağdaş(!) diye nitelendiren insanların topluma bakış açısına, yaptıkları bölücülüğe bakın. Muhtarları da elde ederek mücadelerini tabana yaymayı planlayan bu insanların amacı toplumda inanç ve milli şuur boşluğu doğurmaktan başka bişey değildir!! Biliyoruz ki, inançlı ve sorumluluk sahibi insanlar varlığımıza yönelmiş tehlikeler karşısında daha güçlü olur. Dünyanın bize hürmet göstermesini istiyorsak bizim kendi benliğimize ve milliyetimize bu hürmeti hissen, fikren, fiilen göstermemiz gerekir.. Bir ülke milli kişiliğine, tarihine, kültürüne, inançlarına, adetlerine tam sahiplik şuuru içerisinde sarılan bugününden emin yarınına güvenle bakan bir toplum meydana getirerek ayakta durur.. Ben, derdi; namusu, imanı ve vatanı olan yıllarca İslam'ın sancaktarlığını yapmış asil bir milletin torunuyum. Türklüğün İslamiyet ile dejenere olduğunu düşünenlerin bozuk bir kan hücresi taşıyor olduklarını düşünüyorum ki bunun başka bir açıklaması olamaz. Neyse hazımsızlık çekmeye devam etsinler bakalım. |
|
03-18-2008, 15:51 | #4 |
bu ne küfür aşkı yaa..
|
|
03-18-2008, 16:05 | #5 |
hiç bir yorum yazamıycak kadar şaşkınım :o :o sadece şunları demek istiyorum ;türban gelirse üniversitelerde türbansız öğrenciler üzerinde baskı oluşur diyenler lütfen bunu izlesinler kimler kimlere baskı uyguluyor para teklif ederek yaşayış şekillerini dinlerini parayla satın almaya çalışıyor
çok yazık diyorum ...gerçektende cahiliye devrinde yaşanan olaylardan daha kötü bence bu olaylar ...Başımıza taş yağsa bile şaşırmamamız lazım çok kötü bir zamandayız inşaallah biz AKGENÇLİK olarak butür olaylara izin vermeyerek Aydınlık Türkiye için Başbakanımızın yolundan gideceğiz kimse bizi yıldıramıycak Allah'ın izniyle...... |
|
03-18-2008, 16:06 | #6 |
herkes korkularıyla birgün karşılaşır
işte o zaman onlara acırım : |
|
03-18-2008, 16:11 | #7 | |
Alıntı:
kansız, imansızlar > |
||
03-18-2008, 16:11 | #8 |