|
![]() |
#1 |
![]() şu son günlerde bilgisayarım çok yavaşladı bir siteye tıkladığımda açılması uzun sürüyor yada ne bileyim foruma mesaj yazdığımda çok geç gönderiyor. youtube deki an kısa videoların bile dakikalarca yüklenmesini bekliyorum önceden böyle değildi anında yüklüyordu. neden böyle oldu bir fikri olan lütfen yardım etsin. ALLAH şimdiden razı olsun.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :-\
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gereksiz programları kapatabilir,silebilirsin.YAda en iyisi bir format at.Kendine geldin bilgisayar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Müzik indirme programlari varmi kardes eger mevcut ise onlar cok yavaslatir, gereksiz programlari hafizadan sil ama yine yavaslama mevcutsa sana lazim olan dosyalari bir yere kopyalayip bir format at derim ama bunlar benim bilgisayar bilgimle önerebileceklerim güzel kardesim..
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() * Çerezlerini sil
* Gereksiz programları kaldır..(ctrl+alt+del) görebilirsin burda.. * Sonra antivir kur ve güzelce bir tarat bulduğu virüsleri temizle bi restart çek sonra aç kullanmaya devam et.. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Norton , Kaspersky gibi çok kasan programların varsa Sağ altta saatin yanında simgesi olur oradan sağtuşla o simgeyi ve programı kapat.
Yada sen saatin orada hangi simgeyi görüyorsan çıkışını yap , internet hariç ![]() Sorun çözülmez ise Bilgisayarım'ı tıkla Yereldisk C: olacak SağTuş yap => Özellikler'i tıkla => Sekmelerden Araçlar'ı seç => Disk Birleştirmeyi tıkla ... Ve gelen sayfadan Başlatı tıklaki diski birleştirsin... Yine olmazsa PC nin özelliklerini buraya yaz yorumumu ekleyeyim... Yada başka çözümler var fakat sabah sabah bu kadar yazabiliyorum. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Arkadaşların söyledikleri doğru, bunların yanında Modem'minde de sorun olabilir. Fırsatın varsa başka bir modemle deneyebilirsin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() ALLAh hepinizden razı olsun söylediklerinizi deneyiceğim ama programlardan olduğunu sanmıyorum çünkü yeni program indirmek bir yana kayspersk vardı onu sildim ama hala yavaş. birde birşey daha soracağım birgün bildisayarı açtım saatin yanında altta program simgelerinin yanında yeni artı işaretine benzeyen bir işaret çıkmış üzerine gelince yazılım sahdeciliği kurbanı olabilirsiniz diyor. acaba bununla ilgili olabilir mi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bilgisayarın kasılıo olabilir bol bol yenile yap
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() İnternetin yavaşlamasının nedeni, " limit " inizin dolmuş olması olabilir. Özellikle videoların dolması zaman alıyorsa, bu limitinizin dolduğu manasına gelir.
Aylık limitinizi bir gözden geçirin. VesseLam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|