|
03-21-2008, 03:39 | #1 |
Günümüz İnkarcılarına ithaf ediyorum.. :)
İnkarcılar Kör Olarak Dirilirler
- ALLAH'a iman etmeyenler kıyamet günü kör olarak haşredilirler: Kim de Benim zikrimden yüz çevirirse, artık onun için sıkıntılı bir geçim vardır ve biz onu kıyamet günü kör olarak haşredeceğiz. Oda (şöyle) demiş olur: "Ben görmekte olan biriyken, beni niye kör olarak haşrettin Rabbim?" (ALLAH'da der ki: " İşte böyle, sana ayetlerimiz gelmişti, fakat sen onları unuttun, bugünde sen işte böyle unutulmaktasın." (Taha Suresi 124-126) ALLAH, kimi hidayete erdirirse, işte o, hidayet bulmuştur, kimi saptırırsa onlar için o'nun dışında asla veliler bulamazsın. Kıyamet günü, Biz onları yüzükoyun körler, dilsizler ve sağırlar olarak haşredeceğiz. Onların barınma yerleri cehennemdir; ateşi sükun buldukça, çılgın alevini onlara arttırırız. (İsra Suresi 97) - İnkarcıların kör gözleri de korkunçluk ve iğrençliklerinin arttırır bir şekildedir. ALLAH onların gözlerinin alacağı şekli şöyle haber vermektedir. Sur!a üfürüleceği gün, yüzleri kara, gözleri gömgök (kaskatı ve kör) olarak toplayacağız. (Taha Suresi 102) Bu korkunç, aynı zamanda da aşağılık görünümleriyle inkarcılar ilk bakışta müminlerden ayrılırlar. Dünyadayken kibir ve gösteriş içinde, ALLAH'ın ayetlerine karşı savaş açan büyüklenen bu güruhun sonlarının başlangıcı işte böyle olur.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|