03-26-2008, 20:52 | #1 |
Zorunlu Açıklama (hürriyetin bilmem kaçıncı yalan haberi)
Dün Hürriyet Gazetesi’nin spor eki Hürriyet Spor’da, bugün de Fanatik Gazetesi’nde çıkan, Amerikan Warner Bros. Şirketi'nin, Galatasaray Store’larda satışta olduğu varsayılan Taş Devri (Flintstones) tasarımlı tişörtleri avukatları aracılığı ile toplattığı yönündeki haberler gerçek dışıdır.
Flintstones karakteri kullanılarak herhangi bir üretim gerçekleştirilmediği için haberlerde sözkonusu edilen gelişmeler tamamen hayal mahsuludur. Galatasaray Store'un, Galatasaray taraftarının Fenerbahçe kupa maçında gerçekleştirdiği tribün koreografisinden esinlenerek profesyonel bir çizere hazırlattığı çalışmalar satıştadır ve taraftarlarımızdan büyük ilgi görmektedir. Haberi yapan gazeteleri kamuoyunu doğru bilgilendirmeye davet ediyoruz. Kamuoyuna duyurulur. Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-26-2008, 20:57 | #2 |
HÜRRİYET GAZETESİNE BİR ŞİİRİM VAR;
H aber yaparız asılsız Ü lke yanlış bilgilensin R .....(buna bişi bulamadım) R....(bunada bişi bulamadım) İ ..(BİŞİ BULAMADIM) Y .............. E ................ T araflı habercilik :D :D :D |
|
03-26-2008, 20:59 | #3 |
çok anlamlı ve duygusal bir şiir olmuş tebrik ederim :D
|
|
03-26-2008, 21:01 | #4 |
tabi ben öyle şiirler yazarım
orhan veli kanık'a taş çıkarırım :D :D :D :D |
|
03-26-2008, 21:09 | #5 |
şiirin diğer yerlerinide uydur şef :D
|
|
03-26-2008, 21:15 | #6 | |
Alıntı:
Haber yaparsın asılsız Ülkede kaos ortamı yaratırsınız Rant için yapmadığınızı bırakmazsınız Ramazan ayında içki reklamı yapıp oruçlu insanların ahını alırsınız İlhan selçuk için hükümete saldırısınız Yeter ula yeter Edebenizle haber yapmazmısınız ? Tüüüü püü sizin suratınıza :D |
||
03-26-2008, 21:23 | #7 |
sende atilla ilhana taş çıkarırsın :D :D
|
|
03-26-2008, 21:25 | #8 |
nazım hikmetof tek rakibim :D
|
|
03-26-2008, 21:50 | #9 | |
Alıntı:
ama kabardey_06 var sitede o olsa varya şimdim destan yazardı valla adam tam şair... |
||
03-26-2008, 23:04 | #10 |
aaa bnm üstüme şiir yazan yok bence :D :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|