AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 03-27-2008, 10:28   #1
Kullanıcı Adı
kara_Davut
Standart Rusya-Türkiye-İran: İşte RUSTURAN
Rus lider Jirinovski, NATO, ABD ve AB'den Türkiye'ye fayda gelmeyeceğini söyledi "Gelin Rusya, Türkiye ve İran omuz omuza verelim Rusturan'ı kuralım' önerisini ortaya attı.



Ankara'dan İstanbul'a gelen Rus lider Vladimir Jirinovski, NATO, ABD ve AB'den Türkiye'ye fayda gelmeyeceğini ileri sürerek, "Gelin Rusya, Türkiye ve İran omuz omuza verelim Rusturan'ı kuralım. Türkiye'nin gerçek dostu Rusya'dır" dedi.

Rusya Liberal Demokrat Parti kurucusu ve başkanı Jirinovski, Ankara'daki temaslarını tamamladıktan sonra İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı VIP Salonu'nda Rusya Konsolosluğu yetkililerince karşılanan Jirinovski, gazetecileri "Türkiye'yi çok özledim. Hepinizi çok seviyorum, Ne Mutlu Türk'üm Diyene" sözleriyle selamladı. Konuk ağırlama odasına geçmeden açıklamalar yapan Jirinovski, "Türkiye'ye ne AB'den ne de Amerika'dan fayda var. AB yıllardır Türkiye'yi oyalayıp duruyor. Buradan bir sonuç çıkmaz. Amerika ise artık dünyanın jandarması değil. Amerika politikası Irak'ta iflas etmiştir" dedi.

NATO toplantıları için Ankara'da temaslarda bulunduğu hatırlatan Jirinovski, "NATO'nun da eski etkinliği ve gücü kalmadı. NATO kendini bile koruyamıyor, Türkiye'yi nasıl koruyacak? Türkiye'nin geleceği komşularıyla yapacağı ittifakla güçlenecektir. Gelin; Rusya, Türkiye ve İran omuz omuza verelim, Rusturan'ı kuralım. Türkiye'nin gerçek dostu Rusya'dır. Türkiye'ye ancak komşularından fayda var" diye konuştu.

Bir soru üzerine Türkiye'nin Kuzey Irak'ta PKK yönelik olarak gerçekleştirdiği operasyonları değerlendiren Jirinovski, "Her alanda olduğu gibi bu konuda da Rusya Türkiye'nin yanındadır. Rusturan'ı kurduktan sonra Kürt konusu dahil bütün sorunları birlikte aşarız. Yeter ki el ele verelim, birbirimize güvenelim" şeklinde konuştu. Bazı özel temaslarda bulunacağı belirtilen Jirinovski, açıklamalarının ardından Ritz Carlton Oteli'ne hareket etti.

İHA



http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=308959

 

kara_Davut isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-27-2008, 11:33   #2
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Standart Rusya-Türkiye-İran: İşte RUSTURAN
Rusturan ne yahu adam gibi bi isim olsun 3 ülke süper güç olur..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 11:49   #3
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Standart Rusya-Türkiye-İran: İşte RUSTURAN
Rusyanın ABD karşıtı yeni stratejisi.... Aslında azılı düşman gibi görünen, Dünya hakimiyetini paylaşmakta zorlanan ezeli 2 dostun dünya ülkeleri üzerindeki yeni yeni senaryoları...Teşekkürler, paylaşım için...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 18:24   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Rusya-Türkiye-İran: İşte RUSTURAN
Anlaşılan votkayı fazla kaçırmış.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 03-27-2008, 18:26   #5
Kullanıcı Adı
eddie
Standart Rusya-Türkiye-İran: İşte RUSTURAN
güldüm.. haha..

ayıdan post gavurdan dost olmaz demiş eskiler..
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi