03-27-2008, 15:18 | #1 |
Abone olduğunuz Dergiler..?
Evet arkadaşlar.... Varsa abone olduğunuz derginin adı türü içeriği v.s onları paylaşıyoruz.....
nasıl bir dergi... tavsiye edeceğiniz yönleri... negatif yönleri... Bir de aylık veya yıllık ücreti... kısacası abone olduğunuz derginin tanıtımını yapıyoruz....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-27-2008, 15:22 | #2 |
Abone değilim fakat Mercek dergisi alıyorum bilisel araştırmaların olduğu çok güzel bir dergi. :-*
Birde Genç Beyin alıyorum kişsel gelişimle ilgili çok güzel ve dopdolu bir dergi boşluk olan hiç bir sayfası yok tavsiye ederim. :-* Bunlar reklam olmayacak mı ama : |
|
03-27-2008, 15:54 | #3 |
Sızıntı dergisi ve TÜBİTAK Bilim ve Teknik Dergisi
Ücretini yazmak doğru olmaz ama tavsiye ediyorum. |
|
03-27-2008, 16:11 | #4 |
başkanım sızıntıya bizde aboneyiz ama dili biraz ağır onun... bilim ve maneviyat bi arada olduğu için biraz... bazı yerlerini anlamıyorum....
|
|
03-27-2008, 16:38 | #5 |
genç beyin ve sızıntı
maddi ve manevi herşey var :-* |
|
03-27-2008, 16:46 | #6 |
Bizim evde herkes bir yerlere üye.. :D Abim FourFourTwo futbol dergisine abone..Ne anlıyorsa ;) Biz sızıntı ve semerkant dergisini alıyoruz..Eskiden genç birikmde alırdık ama şimdi bıraktık çok fazla oluyor öyle.. Babamda Ak Parti aylık yayın organı dergisini alır.. Değiş tokuş yaparak sırayla okuyoruz.. :D :D :D :D :D
|
|
03-27-2008, 17:12 | #7 |
atlas alırım ben sık sık.. babam misak abonesi... benim herdaimoturanboğa da galatasaray almazsa olmaz..
|
|
03-27-2008, 17:15 | #8 | ||
Alıntı:
Acizane yanınızda, sızıntı, aksiyon a aboneyiz, sönük kaldık hocam yanınızda... Açıklamanız üzere bir kez daha sızıntı abonesi olabilirim, teşekkürler... |
|||
03-27-2008, 17:25 | #9 |
Sızıntı ve tabi ki Fenerbahçe dergisine
Yalnız sızıntı 2 yıldır gelir bi kere alıp düzgünce okuduğumu hatırlamam.Çünkü okusamda bi şey anlamıyorum. |
|
03-27-2008, 17:38 | #10 |
SIZINTI ya aboneyim...
ben küçükkende aboneydim (gerçi hala küçüğüm ama) şimdide aboneyim, dergimden çok memnunum... özellikle yaşanmış ilginç hikayeleri paylaşıyorlar o sayfaları soluksuz okuyorum desem yeridir ;) herkese tavsiye ederim.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|