![]() |
#1 |
![]() Baltayı sert taşa vurdu Vakit gazetesinin Abdüllatif Şener'in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Tayyip Erdoğan'ın benzer haberlerini görmezden geldiğini iddia eden kartel gazetesi Hürriyet'in yazarı baltayı sert taşa vurdu. Vakit, arşiv sayfasında Ahmet Hakan'a cevap verdi. ![]() Her fırsatta mütedeyyin kesime ve Vakit Gazetesi’ne saldırarak, kartelin irisi Hürriyet ve Patronu Aydın Doğan’ın uşağı olduğunu kanıtlayan Ahmet Hakan, bir kez daha baltayı sert taşa vurdu. VAKİT’E SALDIRMIŞTI Dünkü köşesinde “Konuş ilkesiz adam” başlığı altında Vakit’e ağır hakaretler yağdıran Ahmet Hakan, Vakit’in Abdüllatif Şener’in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Başbakan Erdoğan’ın benzer haberini görmezden geldiğini iddia etmişti. “ŞEREFSİZE BİR KUPüRLE CEVAP” Vakit, Ahmet Hakan’ın ağır hakaretler içeren yazısına bugünkü Arşiv sayfasında sert bir cevap verdi. 18 Mayıs 2003 tarihli gazetesinden bir kupür kullanan Vakit, “Şerefsize bir kupürle cevap” başlığı altında şu ifadeleri kullandı: Abdüllatif Şener’in Rotaryenlerden ödül aldığını haber yapıp, Tayyip Erdoğan’ın benzer haberlerini görmezden geldiğimizi iddia eden Hürriyet’in uşağı, haysiyet yoksunu zata, Vakit’in yandaki haberini takdim ediyoruz.. Bu kupüre bakıp özür dilemeyi düşünür mü acaba?.. Hiç sanmıyoruz, o işediği yatağı temizleyen kadına bile hakaret edecek kadar şeref yoksunu, öz babasına “büfeci Müslüman” diyecek kadar da soyunu inkar edendir çünkü!” (habervaktim)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu ahmet hakanda ne sanıyor kendini..
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Vakit'i kızdırmayın. Hele ona hiç hakaret etmeyin, mislini alırsınız gördüğünüz üzere. (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Vakit yine bulmus kekligi vuruyor sopayi 8)
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ya her seferinde uğraşıyorlar böyle kapak oluyorlar ama yine aynı haltı etmeye devam ediyorlar..Hakaret yemek,yalanlarının ortaya çıkması hoşlarına gidiyor olsa gerek.. ;) Ama şimdi kesin dava açarlar vakite..Şerefsiz dediler bize diye ağlarlar birde üstüne.. ;)
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() 'ŞEREFSİZE BİR KUPÜRLE CEVAP' bugün gazeteyi okurken bu başlığı görünce baya güldüm.
Benim bildiğim köşe yazarı bir haberi olduğu gibi köşesine taşımaz,taşıyorsa kendi yorumunu yapar,yorumunu yapmadan öncede araştırır. Araştırmadan bir işe karalamaya kalkıyor ise 'şerefsiz' dangasını yer elbet. acıdım ahmet hakana. Hasan Karakaya'nın cevabını bekliyorum şimdi. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ama o hakettiii haketti..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=36359.0