|
![]() |
#1 |
![]() 'AK Parti'ye oy verenler ayak takımı' diyerek gündeme oturan Aysun Kayacı'ya destek M.Ali Birand'dan geldi. Programa konuk olan Birand, Kayacı'yı bakın hangi sözlerle teselli etti.
"Çobanla benim oyum niye eşit?" dedi bir hafta boyunca gündemden düşmedi. Sözlerini gerçek anlamıyla değil kendi istedikleri gibi çevirdiğini iddia ettiği medyaya 'Nerenizle anlıyorsanız oralarına konuşayım' diyem Kayacı'ya programa elinde bir çiçek demetle gelen Mehmet Ali Birand destek verdi. Program boyunca ağlamamak için kendini zor tutan Kayacı için Birand, 'Onun güzelliğini kullanıp, gündem yaptılar. Sen boşver üzülme' sözleri ile teselli etti. Dün geceki programdan bazı bölümler: Aysun Kayacı, "Vergi vermeyen dağdaki çobanın oyuyla benim oyum neden eşit?" sözlerini sarfetmesinin ardından gelen ağır eleştirilere dün yanıt verdi. Kayacı "Ben ülkemi sevdiğim için konuştum ya. Şimdi ağzıma tüküreyim, başka bir şey demiyorum" dedi. Aysun Kayacı dün akşam NTV'de yayınlanan "Haydi Gel Benimle Ol" adlı programda söylediklerinin 'herhalde manken olduğu' için fikri düzeyde tartışılmadığını savunarak şöyle konuştu: "Bu konu fikir düzeyinde konuşulabilecekken, asla bir konuşmaya ve tartışmaya yol açamamışım. Maalesef herhalde manken olduğum için. İnsanlar rencide olmuşlar, bir soru cümlesinden nasıl rencide olabilirler. Bir soru sordum. Cevabını da verdim. Bir soru cümlesinden bana hakaret etmek niye?" Sözlerinin yanlış anlaşıldığını da söyleyen Kayacı, "Benim üzüldüğüm nokta gençlerin bu ülkede fikirlerini söyleyemiyor olması. Yeni fikirlerin olmadığı, gençlerin konuşamadığı bir ülke hiçbir yere gitmez" dedi. 'KEŞKE İZLESELERDİ' Kayacı daha sonra "Keşke izleseler. Geçen hafta 'Ben de oradan geldiğim için o yüzden en çok benim konuşmaya hakkım var' diye bir söylemde bulundum. Yani nerelerinden anlıyorlarsa oralarına konuşayım" deyince Müjde Ar 'bravo Aysun' diyerek destekledi. Haber 7
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() şimdi düzeltmeye çalışsın bakalım nafile
laf çıktı ağızdan ''Atılan ok ve söylenen söz geri gelmezmiş'' |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Dağda ki çoban vergi mi vermiyormuş ? Bunu duyan yabancılarda Türkiyedeki çobanları mağrada büyen insanlar sanacak.Hem sarışın hem aptal.
Hem çobanın dağda ne işi var alasen :D |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sen ağzına tükürmeye zahmet etme yahu , gel ben senin yüzüne tüküreyim.Yağmur diye algılarsın sen şimdi onu da boşver "...Tükürüğüme Değmez billahi tükürsem yüzüne ;) ..."
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() boş verin zavallıcığı ya....
oda kendini bir şey sanacak sonra... uğraş uğraşabilirsen.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gel ben tüküreyim sarışın aptal
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İyi de Aysun; kendi ağzına tükürsen, zaten kirli olan ağzın daha da kirlenecek...
Pisliğe pislik katma... |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kayacı, "Benim üzüldüğüm nokta gençlerin bu ülkede fikirlerini söyleyemiyor olması. Yeni fikirlerin olmadığı, gençlerin konuşamadığı bir ülke hiçbir yere gitmez" dedi.
;) Gençlerin fikirlerini söylemeye elbette hakkı vardır..Ama gençlerin birilerini(kurban olun onlara) aşağılamaya hakaret etmeye hakları yoktur..O programı birebir izledim..Söylenen sözün şekli belli yeri belli yolu belli..Kim yanlış anlamış.. ;) Onu tekrar konuk edip alkışlayanlardanda farklı tepkiler beklemezdim zaten..Al birini vur ötekine..Siz o çobanların tırnağı olamazsınız..Sizin o seviyesiz yaşantınızla onların alın teri bir değil..Allah sizi ıslah etsin..Ne denir başka bilmem ki.. ;) |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı: