AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-08-2008, 13:08   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Ak Partide Şener Sürprizi!
Yol haritasını belirleyen AKP MKYK’da önce demokratikleşme, sonra anayasa paketi eğilimi ağırlık kazandı. Toplantıya sürpriz bir şekilde eski Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener de katıldı.

Hükümetin ve partinin bazı kritik adımları konusundaki muhalif görüşleriyle gündemde olan, 22 Temmuz seçimlerinde milletvekili adayı olmayan ve uzun süredir MKYK toplantılarına katılmayan Şener’in dün toplantıya gelmesi dikkat çekti.

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-08-2008, 13:13   #2
Kullanıcı Adı
tugba_007
Çeşitli söylentiler var Abdüllatif Şener'le ilgili.
Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak. :-\
Allah hayırlısını versin...
tugba_007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2008, 13:15   #3
Kullanıcı Adı
mavera
Ne ekersen onu bicersin eger sayin sener malum cevrelerin doldurusuna gelirse sonunu kestirmak hicte zor degil!..
Alt 04-08-2008, 13:22   #4
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Benim de merakımı celbetti, hayırlısı... :-X
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-08-2008, 21:34   #5
Kullanıcı Adı
RDönmezs
Sayın Şener AK PARTİ kurucularındandır ;)
Alt 04-08-2008, 21:36   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Başbakan kulağını çekecektir belki
Hayırlısı,partinin kurulmasında emeği var katılması doğal.
Alt 04-17-2008, 03:22   #7
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
mavera Nickli Üyeden Alıntı
Ne ekersen onu bicersin eger sayin sener malum cevrelerin doldurusuna gelirse sonunu kestirmak hicte zor degil!..
aynen katiliyorum :-*,Basbakan Su an ne ektiyse onu biciyor,dikkatinisi cekerim Basbakan tayyip erdogan bir zamanlar hangi yolda yürüyüp bir takim cevrelerse buralara getirildiyse,su an Abdullatif senner ayni yoldan ve ayni cevrelerden destek alarak ilerliyor,anlayacagin tarih tekerrür ediyor ne yaptiysan onu bicersin, bir baska teori ise aceba Abdulatif senner Akp sonrasi kurulacak partinin basina gecmesi icin mi hazirlaniyor MKYK toplantisina katilmasi bu nun sebebi olamaz mi?
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2008, 03:23   #8
Kullanıcı Adı
YavuzSultanSelim
herkes kendi yolunu çizer
YavuzSultanSelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-17-2008, 03:25   #9
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
aynen katiliyorum :-*,Basbakan Su an ne ektiyse onu biciyor,dikkatinisi cekerim Basbakan tayyip erdogan bir zamanlar hangi yolda yürüyüp bir takim cevrelerse buralara getirildiyse,su an Abdullatif senner ayni yoldan ve ayni cevrelerden destek alarak ilerliyor,anlayacagin tarih tekerrür ediyor ne yaptiysan onu bicersin, bir baska teori ise aceba Abdulatif senner Akp sonrasi kurulacak partinin basina gecmesi icin mi hazirlaniyor MKYK toplantisina katilmasi bu nun sebebi olamaz mi?
Şener, Ak PArtinin gittiği yolda ilerliyor, aynı çevrelereden destek alıyor diyorsun; ben de sana diyorum ki kursun bir parti, alsın boyunun ölçüsünü...
Alt 04-17-2008, 03:34   #10
Kullanıcı Adı
Gercekleri Görelim
Alıntı:
nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Şener, Ak PArtinin gittiği yolda ilerliyor, aynı çevrelereden destek alıyor diyorsun; ben de sana diyorum ki kursun bir parti, alsın boyunun ölçüsünü...
neden sinirleniyorsun kardesim bir zmanlar Tayyip erdoga o yolarda ilerleyip o cevrelerden destek aldiginda nerelerdeydiniz, biz hep diyorduk ve demeye devam ediyoruz Refah ve fazilet partisini kapatan cevreler akp ye destek vermistir,akp nin kurulma amaci Milli görüse son noktayi yani son darbeyi vurmakti,ve bu iki secimdede istedikleri olmustur,amma velakin onlarin oyununa gelen basbakan tayyip erdogan ayni ihaneti simdi Abdullatif senner tarafindan görmektedir, yani ektigini bicmektedir
Gercekleri Görelim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)