|
04-10-2008, 23:35 | #1 |
Atiker'in sunduğu Kurtlar Vadisi!
Deli Hikmet:Bunlar sandığa gömüldü hala bıkmadılar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-10-2008, 23:37 | #2 |
Atiker'in sunduğu Kurtlar Vadisi reklamlardan sonra devam edicek .!
o değil de. İskenderin Kamer Genç'i belli etmesi çok komiğime gitti :D
Hani şu çapkın olan var ya diyo bide :D |
|
04-11-2008, 00:04 | #3 |
Atiker'in sunduğu Kurtlar Vadisi reklamlardan sonra devam edicek .!
Bu kaset resim işleri size kimi çağrıştırdı ? |
|
04-11-2008, 00:22 | #4 |
İSkender Büyük; Güneydoğu ve K.Irak umrumda değil, ben sadece hakimiyet kurabileceğim kadar toprak isterim..
İlginç ve çarpıcı bir cümle, |
|
04-11-2008, 00:38 | #5 | |
Alıntı:
|
||
04-11-2008, 00:39 | #6 | |
Alıntı:
|
||
04-11-2008, 01:41 | #7 |
Cıxx bunlardan bi cacık olmaz benim adamım muro-çeto kankalar :D ulan çeto burjuva ağzını bırak stratejik taktik gerek bize :D
|
|
04-11-2008, 01:47 | #8 |
ya şu patlayan şahsiyet kimdi onu çıkaramadım ben :P
|
|
04-11-2008, 12:19 | #9 |
Ben kurlat vadisini izlemezdim gecen hafta özgün genc arkadasimiz cok üzerinde durunca aksam reklam arasi kurtlar vadisini izledim..
Gercektende parti kapatma, ergenokon, israil, cia, meclis ne ararsan vardi isin icinde...iskender herhalde ergenokon gibi bir yapilanmanin basi ben diger bölümleri izlemedigim icin bilmiyorum ;) bu arada muro ya bayildim hele o kaymakamla olan sahnesi harikaydi patlayan sahis sanirim ceteler üzerine yazi yazan devrimci bir gazeteci bana sanki ugur mumcu, ahmet taner kislali yi animsatti.. |
|
04-11-2008, 12:37 | #10 | |
Alıntı:
Baya bi izlemişsin Patlayan şahıs dediğin gibi onlar olabilir, Mematinin uyuşturucuya bulaştırılması ise daha önce Şubat Soğuğu dizisinde anlatılanlar gibi insanların nasıl kandırıldığına işaret ediyor.!>Zaten bazı provakatör ve eylemcilerin özellikle seçildiği doldurulduğu bağımlı yapıldığı ve kendi emelleri uğruna kullanıldığı artık ortada.! Ayrıca dün siyaset meydanı programı süper ötesiydi, Yiğit bulult ve Sinan aygün o kadar köşeye sıkıştı ki bir ara programı terkedeceklerdi görmeliydiniz, bu adamlar gerçekten cahil, yada gerçekten piyon. |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|